produktbilde, Laagasken ridebukser

Vi har blitt forhandler av Laagasken ridebukser

| 2 minutter lesetid

Produktbilde Laagasken

Foto: Astrid Marie [email protected]

Vi er glade for endelig å ha blitt forhandler av denne fantastiske revolusjonerende ridebuksen med avtagbar padding for både dame og herre.

Produktbilde Laagasken

Foto: Astrid Marie [email protected]

Line Laagasken har utviklet en helt ny type ridebukse  med padding som gir bedre komfort for ryttere. Denne paddingen er avtagbar slik at den også kan bli som en helt vanlig ridebukse.

Vi har tenkt at vi som er såpass herdet av å sitte så mye på hesteryggen ikke hadde behov for noe padding i ridebuksen, men nå har vi testet den i omtrent et år og er kjempefornøyd. Den har blitt testet på både korte og lange turer, og særlig på de lange turene har man virkelig kjent forskjell. Den er absolutt å anbefale.

Produktbilde Laagasken

Foto: Astrid Marie [email protected]

HVORFOR VELGE DENNE RIDEBUKSEN:

Flere bruksområder. Paddingen kan enkelt taes inn og ut etter ønske. Denne ridebuksen har til hensikt å forebygge og redusere smerter og ubehag ved ridning. Passer til ryttere i alle grener av hestesporten.

GOD PASSFORM – Klærne er utviklet slik at de skal passe flest mulig kroppstyper.

STILREN – Pent design med gull detaljer designet og utviklet av Line Laagasken. Fargene utspeiler seg i Lines visuelle identitet.

NORSK DESIGN – Buksen er designet for at man skal ri mer behagelig og samtidig føle seg fin. Sømmene for paddingen er skjulte slik at ridebuksen ser ut som en vanlig ridebukse

For å bestille kontakt oss på tlf 90 41 26 03