Aarnes Kafeteria


Aarnes kafeteria serverer god hjemmelaget mat laget med omtanke for gjestene og har åpent 365 dager i året.

Aarnes Kafeteria ligger plassert ved Rv 36 mel­lom Ule­foss og Gvarv, med skjermet uteplass og nydelig utsikt over Norsjø og Sauher­ads fruk­thager. Det er gode muligheter for parkering både for personbiler og større kjøretøy. Området er lagt godt til rette for beveg­else­shem­mede med egen parkeringsplass og separat toalett. De store lyse lokalene med plass til 180 personer, har en hyggelig atmosfære og bord til ulike gruppestørrelser.

Aarnes Kafeteria
Strannavegen 302,
3810 Gvarv
Tlf: 35 95 57 33
[email protected]
www.aarnesgruppen.no

Helt siden begynnelsen av 1973 har Aarnes kafeteria hatt en lidenskap for god tradisjonell mat laget fra bunnen av, samtidig som de er åpen for nye trender og matvaner. De ønsker å vise at tradisjonsmat kan være både nyskapende og spennende, og ikke minst, det skal være prisvært og enkelt å velge kvalitet, også i en travel hverdag. Til maten kan du få eplemost i verdensklasse fra Fruktbygda.

Cateringvirksomhet
Aarnes Kafeteria har også en egen cateringvirksomhet og egne selskaps-/møtelokaler til leie. De leverer til bedrifter, arrangement og privatpersoner, og kan tilby både ferdige og skreddersydde menyer. De har kapasitet til å servere over 3000 personer, og kan være behjelpelige med alt i fra planlegging til servering. Ta kontakt eller besøk websiden for mer informasjon om menyer, snitter, koldtbord, fristende desserter og hjemmebakte kaker.