Om Solstua

Her er det varmt og trivelig!

Solstua er den ideelle ramme for de fleste arrangementer. Både beliggenheten og lokalene er varme, intime, særpreget, og den høye kvaliteten på alle fasilitetene innfrir alle ønsker.

Hvor finner du Solstua?
Solstua ligger på Lifjell i Bø midt i kulturfylket Telemark, og i over 100 år har turister og gjester funnet rekreasjon i den vakre høyfjellsnaturen som omkranser Solstua. Vår, sommer og høst er det milevis med merkede turstier kan føre deg opp i 1300 moh. Om vinteren finner du flotte oppkjørte løyper enten du ønsker å gå i lune skogsløyper eller mer krevende løyper på snaufjellet.

Bø ligger i Midt-Telemark kommune og ligger som navnet sier omtrent midt i Telemark, med enkle innfartsårer fra alle kanter. Fra Bø og Lifjell er det kort vei til de fleste attraksjoner i Telemark.

Lifjell ligger midt i kulturfylket Telemark og i over 100 år har turister og gjester funnet rekreasjon i den vakre høyfjellsnaturen som omkranser Solstua. Milevis med merkede stier kan føre deg opp i 1.400 moh. Du er på Telemarks tak og har utsyn helt til Skagerak. Lifjell er det nærmeste høyfjellsplatået når du kommer med båt fra Danmark.