Opplev

 

Få med deg de største begivenhetene i Midt-Telemark regionen i sommer. Her arrangeres alt fra festivaler og sportsbegivenheter til fruktfester og konserter. En oversikt over mindre og større arrangement finner du her:

Festivaler og arrangementer


NORSK EPLEFEST

Sauherad har naturgitte gode forutsetninger for fruktproduksjon, og er den viktigste fruktkommunen i Telemark. Og hva er vel mer passende enn en Eplefest!

Les Mer

SOMMARLAND SKIFESTIVAL

Skifestivalen arrangeres for 6.gang i perioden 26.-30. juni 2019, og inneholder en rekke spennende arrangementer for deltagerne i skifestivalen, familie og venner.

Les Mer

TELEMARKSFESTIVALEN

I 30 år har Telemarkfestivalen vært en arena for mangfoldig og livskraftig folkemusikk fra hele verden. Vi er stolte av å kunne by på en festival litt utenom det vanlige –en festival som gir deg unike konsertopplevelser i idylliske omgivelser.

Les Mer

TELEMARKSVEKA

Få med deg sommerens største skifest midt i Telemark 28.-29. juni. Sommarland Skifestival med verdens beste skiløpere på startstreken arrangeres i Bø og Lunde 26.-30. juni 2019, og er ett av hovedarrangementene i TelemarksVeka

Les Mer