Inspirerende B2B-samling 8. november

| 2 minutter lesetid

Onsdag 8. november brakte TelemarksVeka sammen et utvalg av briljante bedrifter og idrettsorganisasjoner for B2B-samling på Spiseriet på Øvre Verket.

Prosjektleder for TelemarksVeka, Therese Husby, startet arrangementet med en visning av en film fra TelemarksVeka 2023 som sendte gåsehud nedover ryggen. TelemarksVeka er Norges mest inkluderende idrettsarrangement, og bak kulissene resten av året blir det arbeidet hardt for å sørge for at alle, uavhengig av bakgrunn og evner, får muligheten til å delta, inspirere, og vokse under arrangementet.

b2b-samling på Spiseriet, Øvre Verket. Foto

Arrangementet fortsatte med opplysende foredrag fra to talere. Først opp på scenen var Halvor Aarnes fra Sparebank 1 Sørøst-Norge, som delte visdom og innsikt fra bankverdenen. Deretter inspirerte Pål Kleffelgård fra MTNU oss med en prat om næringsutvikling i regionen.

b2b samling mtnu og nuas. Foto

Men det var ikke bare næringslivet som stjal rampelyset denne dagen. Rådgiver for paraidrett fra Norges Idrettsforbund, Anne Katrine Aas, fortalte om viktigheten av idrett for barn og unge og at man ser muligheter fremfor begrensninger.

Videre delte Karl Arne Lia og Gro Laila Bye fra Notodden Bordtennisklubb den gripende suksesshistorien om Merete Tveiten som spilte seg helt til topps i den internasjonale bordtenniskonkurransen for personer med funksjonsnedsettelser i august, og hvordan paraidretten og TelemarksVeka har vært en kilde til motivasjon og inspirasjon.

Karl Arne Lia og Gro Laila Bye fra Notodden Bordtennisklubb. Foto

Deretter ble det muligheter for bedriftene til å utveksle ideer om neste års arrangement, TelemarksVeka 2024. Til slutt ble det servert deilig lunsj og dessert.

Vi vil gjerne takke alle de dedikerte samarbeidspartnere som gjorde denne dagen så spesiell!