Spiseriet Øvre Verket

Opplev nydelige retter i historiske omgivelser i arbeiderboligene fra 1850-tallet

Spiseriet er en moderne restaurant med flott beliggenhet midt i de gamle arbeiderboligene på Øvre Verket. Fra Øvre Verket er det kort avstand til Telemarkskanalen, Ulefoss Gjestehavn og Ulefoss sluse.

Åpningstider 

Fredag kl 17.00 – 22.00
Lørdag kl 17.00 – 22.00
Søndag kl 14.00 – 18.00

Ellers åpent alle dager med forhåndsbestilling.

Velkommen til oss! Spiseriet er en moderne restaurant med flott beliggenhet midt i de gamle arbeiderboligene på Øvre Verket. Fra Øvre Verket er det kort avstand til Telemarkskanalen, Ulefoss Gjestehavn og Ulefoss sluse.

Her handler alt om å skape en hyggelig opplevelse for våre gjester. Vi er en liten bedrift med flinke ansatte, som har vært med oss i mange år.

Vi har arrangementer som konserter og foredrag som blir publisert på Facebook. Hver første og tredje fredag i måned har vi quiz kl. 20.00.

Åpningstider 

Fredag kl. 17.00 – 22.00
Lørdag kl. 17.00 – 22.00
Søndag kl. 14.00 – 18.00

Ellers åpent alle dager med forhåndsbestilling.

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Sommer på Øvre Verket

Om sommeren på Øvre Verket kan du oppleve gavebutikk, utstillinger og gallerier, antikvariat, rammeverksted og Bakerhuset med fersk bakst. Se også Bestemors staude- og urtebed, og hygg deg i vakre og fredelige omgivelser med god mat og drikke. Øvre Verket er barnevennlig med lekeapparater og andre leker.

Her tilbyr de også guiding, turistinfo og sykkelutleie.

Velkommen!


Kontakt oss!


Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.