Lunde Triathlon

 
 

I år er det 10-års jubileum for Lunde Triathlon!

Hold av datoen lørdag 26. august 2023!

Tilskuervennlig løp i flotte omgivelser ved Telemarkskanalen. Alle vekslinge og målgang foergår i Lunde Slusepark, seketeriat og premieutdeling i Lunde Sluseamfi.

Arr. IL Skade, Lunde Vandrerhjem, First Camp Lunde

Generell info og påmelding


Lunde Triathlon er et løp der alle kan delta. Vi har mini-triathlon for de yngste med start klokken 13.00. Her foregår alt i Sluseparken og alle får deltakermedalje.

Deretter følger løp for ungdomsklassene og til slutt hovedløpet for juniorklasser og eldre. Det går også an å konkurrere som stafettlag, der en svømmer, en sykler og en løper. Premieutdelinger foregår i Sluseamfiet kort tid etter hvert enkelt løp.

Nytt i år er at det også blir lagstafett for familie/venner fra 13-75 år. Distansene for denne er de samme som ungdomsklassen. Her kan f.eks. bestemor som er glad i å svømme få med seg barnebarn i løpedistansen og naboen til å sykle.

Lunde Trathlon er nå medlem i Norges Triatlonforbund, og alle må ha lisens for å kunne stille til start. Viktig at dere som ikke har/ikke ønsker å ha helårs-lisens krysser av for "engangslisens" ved påmelding. Ved påmelding av lag blir det kontaktperson som melder på laget og krysser av for enten dame eller herre, hvis det er mix lag vil det bli registrert i videre kommunikasjon.

TIL PÅMELDING

Distanser og klasser

Les Mer

Løype og praktisk info

Les Mer

Regler og forsikring

Les Mer

Premiering og resultater

Les Mer