Lystang Glamping

Glamping ved Heddalsvatnet


 
 

På Lystang Glamping kan du leie ett eller flere møblerte glampingtelt (for 2-5 personer) som ligger idyllisk til med vestvendt utsikt mot Heddalsvatnet, som er en del av Telemarksvassdraget.

Her er det glamping-not-camping og ingen bobiler, campingvogner eller private telt. Alle telt har ordentlige senger med dyner/puter/sengetøy, vifteovn og vedovn i alle telt, diskret plassert tissetoalett, egen grill og utemøbler.

Teltene er lune, tørre og superkoselige uansett vær! Glampingplassen ligger på Holtsås, ca. 15 min. sør for Notodden og 30 min. fra Bø i Telemark. Stemningen er helt magisk når glampingteltene står som lysende kjegler i solnedgangen. I kjøkkenteltet vårt kan du koke mat, eller ta med dekketøy og utstyr for å lage mat ved teltet. Vi tar oppvasken!

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Vi tilbyr:
  • Gratis parkering 10-50 m fra teltet (mulig å kjøre bort til de fleste teltene ved ankomst/avreise).
  • Utleie av robåt og padlebrett (vi har redningsvester), eller lån kubb eller brettspill.
  • Diverse uteleker for barn, pluss et leketelt.
  • Grillpakke (kull, tennvæske og rengjøring av grill) for kr. 90.
  • Det er lov å ha med stille hund i noen av teltene (mot et gebyr).
Fasiliteter:

Servicehus med 2 bad med til sammen 4 dusjer og 4 wc-er. Fri tilgang hele døgnet. Oppvaskrom der gjestene setter brukt dekketøy og kjøkkenutstyr de har lånt, mens de ansatte tar oppvasken. Det er en relativt bratt bakke fra teltene nærmest vannet og opp til servicehuset.

Resepsjon: Her får du kjøpt frokostrundstykker (må bestilles på forhånd), iskrem, litt kioskvarer, noe pålegg, juice, mineralvann. Utleie av robåt, padlebrett og redningsvester. Gratis utlån av brettspill.

Kjøkkentelt: Her kan alle gjester fritt hente dekketøy og ordentlige glass. Gratis telys/kaffe/te mm. Du kan låne koketopp, kasseroller og annet basis kjøkkenutstyr, kaffetrakter og mikrobølgeovn. Gruppetelt for sosiale sammenkomster På forespørsel.

Grillhytte: Her kan inntil 12 personer samles rundt bålet. Og kan grille medbrakt mat når flammene har lagt seg. Vi har fullt dekketøy og tar oppvasken. Kr. 400 per kveld, inkludert ved.

Avstand til attraksjoner osv.

Telemark er et sommerparadis for syklister, vandrere, barnefamilier og historie-, musikk- og kulturinteresserte. Her er variert natur med snøkledte topper, grankledte eventyråser, vide fruktbygder, innsjøer og kanaler. Og mange arrangementer og attraksjoner om sommeren.

Du kan ta med sykkelen på en av kanalbåtene oppover slusene i Telemarksvassdraget, eller vandre på turstier og i fjellet. Ta med barna på Bø Sommarland, eller besøke UNESCOS verdensarv på Notodden eller Rjukan.

Eller bare slappe av utenfor glampingteltet med god mat og drikke, mens ferieroen senker seg.