Image

Lystang Glamping

Glamping ved Heddalsvatnet

På Lystang Glamping kan du leie møblerte glampingtelt for 2-5 personer (6 med ekstraseng) som ligger idyllisk til med vestvendt utsikt mot Heddalsvatnet, som er en del av Telemarksvassdraget.

Her er det glamping-not-camping og ingen bobiler, campingvogner eller private telt. Alle telt har ordentlige senger med dyner/puter (sengetøy kan leies), vifteovn og vedovn i alle telt, diskret plassert tissetoalett, egen grill og utemøbler. Teltene er lune, tørre og superkoselige uansett vær!

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.


Glampingplassen ligger på Holtsås, ca. 15 min. sør for Notodden og 25 min. fra Bø i Telemark. Stemningen er helt magisk når glampingteltene står som lysende kjegler i solnedgangen. Her finner du også 5 koselige hytter, servicehus og kjøkkentelt med ordentlig dekketøy, og de ansatte tar oppvasken!

Gratis parkering rett i nærheten av teltene.

Mattilbud:
Frokostkurv eller tapasfat (kan bestilles til 2-mannstelt og etter kapasitet). Salat (med skinke eller kylling) kan bestilles. Grupper på minst 5 kan bestille middag (etter kapasitet).

Eller du kan ordne maten selv i kjøkkenteltet eller kjøpe Grillpakke (kull, tennvæske, krydder/olje og rengjøring av grill).

Utleie av robåt og padlebrett (vi har redningsvester), eller lån kubb eller brettspill. Diverse uteleker for barn.

Stille hund er lov i hyttene og noen av teltene (mot et gebyr).

Servicehus med 2 bad med til sammen 4 dusjer og 4 wc-er. Her er det handklær og fri tilgang hele døgnet. Oppvaskrom der gjestene setter brukt dekketøy og kjøkkenutstyr de har lånt. De ansatte tar oppvasken! Det er en relativt bratt bakke fra teltene nærmest vannet og opp til servicehuset, men det er tissetoalett i hvert telt.

Resepsjon
Her får du kjøpt frokostrundstykker (må bestilles på forhånd), iskrem, litt kioskvarer, noe pålegg, juice, mineralvann.

Kjøkkentelt
Her kan alle gjester fritt hente dekketøy og ordentlige glass. Gratis telys/kaffe/te mm. Du kan låne koketopp, kasseroller og annet basis kjøkkenutstyr, kaffetrakter og mikrobølgeovn.

Selskapstelt for grupper som leier hele glampingen
På forespørsel.

Grillhytte
Plass til 12 personer. Det blir for varmt med bål/grilling i grillhytta midt på sommeren, men den kan likevel brukes til sosial sammenkomst for en mindre gruppe.

Avstand til attraksjoner osv.
Telemark er et sommerparadis for vandrere, barnefamilier og historie-, musikk- og kulturinteresserte. Her er variert natur med snøkledte topper, grankledte eventyråser, vide fruktbygder, innsjøer og kanaler. Og mange arrangementer og attraksjoner om sommeren. Du kan ta med sykkelen på en av kanalbåtene oppover slusene i Telemarksvassdraget, eller vandre på turstier og i fjellet. Ta med barna på Bø Sommarland, eller besøke UNESCOS verdensarv på Notodden eller Rjukan. Eller bare slappe av utenfor glampingteltet med god mat og drikke, mens ferieroen senker seg.Kontakt oss!


Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.