Hva gjør Sentrumsringen

Handelsstanden i Bø har et aktivt årshjul med mange kunde-arrangementer.

Nattåpent i juli er vår definitivt største handelsdag med gågate, aktiviteter og et yrende folkeliv. Vårmarked og høstmarked er hyggelige markedsdager på torget.  ”Bø i Hondre”, vår salgskampanje på høsten er populær og med felles kampanjemateriell for alle butikkene.

I julesesongen tenner vi julegata med fakler, henger opp vinterbelysning i lyktestolpene, arrangerer julegrantenning og har gode handelsdager med Black Friday, nattåpent og søndagsåpent.

Sentrumsringen i Bø gjør mye viktig arbeid for at sentrum skal se pent ut. Planting av blomster i rundkjøringen, BØ bokstavene ved RV36, søppelplukking, soping, spyling og en årlig ”vårrusk” er eksempler på dette. Sammen med gode hjelpere og ildsjeler klarer vi å gjennomføre slike tiltak som forskjønner sentrumsområdet vårt. God stemning med vinterbelysning og sommerflagg er det også vi som står for.

I høsten 2020 begynte Sentrumsringen et samarbeide med lokalavisa Bø blad i form av en markeds/arrangementsstilling. Sentrumsringen og Bø blad deler om stillingen, hvor et av målene er å styrke lokal handel med målrettet arbeid. Sentrumsringen bruker Bø blad som annonsekanal, og den tidligere annonseavis BøPosten er nå en integrert del av Bø blad 10 ganger i året.

Vi samarbeider også med andre aktører i Midt-Telemark, slik som for eksempel Visit Bø, Midt-Telemark kommune og USN. Vi er representert i en rekke forum og prosjekter. Vi gir handelsvirksomhetene i Bø en felles stemme utad og kan dermed representeres på vegne av fellesskapet. Å forene kreftene betyr at vi kan øke konkurransekraften og styrke vårt omdømme.

For å se ledige stillinger ved medlemsbedriftene våre klikk her.

Universell utforming

Sentrumsringen har deltatt i bedriftsnettverksprosjektet “Inkluderende reiseliv i Telemark” for å få mer kunnskap om tilrettelegging for mennesker med funksjonsnedsettelse.

For å lese mer om universell utforming klikk her.