8 ting å gjøre i Midt-Telemark og Nome i helga

| 4 minutter lesetid

Nysgjerrig på hva helgen har å by på i uke 37? Enten du er ute etter natur, kultur eller kulinariske opplevelser, har vi satt sammen en liste med 8 spennende ting å gjøre. Fra disco for barn, til friluftsliv, matopplevelser og avslappende aktiviteter, finner du garantert noe som passer for enhver smak. Les videre for å finne ut mer!

1. Bø i Hondre – Et ute!

Torsdag-lørdag har du muligheten til å oppleve unike matopplevelser når Bø går «heilt i hondre». Lokale matsteder, blant annet Sum Yee, Dattebayo, Pizzabakeren og Provence Restaurant, presenterer et imponerende utvalg av menyer til en rimelig penge.

👉 Les mer om «Bø i Hondre – Et ute!» på Facebook

bø i hondre arrangement

2. Frokost for en hondrings

Lyst på en digg frokost? Bø Hotell inviterer til «Frokost for en hondrings» i samarbeid med Bø i Hondre, og «et for en hondrings» torsdag-søndag. Gratis for barn 0-3 år, og halv pris for barn 4-9 år.

👉 Les mer om arrangementet og bestill bord hos Bø Hotell

Frokost på Bø Hotell

3. Discofredag på Samfunnshuset

Nome Nærmiljøsenter, i samarbeid med Nome Kommune kultur, inviterer til to spennende diskoarrangementer: Smurfedisco for 1.-4. trinn og Sfnixen disco for 5.-7. trinn. Dette skjer fra klokken 17:30 til 19:15. I tillegg vil det være mulighet for å spille biljard og bordtennis, besøke kiosken, delta i konkurranser og prøve seg på airhockey.

👉 Les mer om Discofredag på Samfunnshuset

discofredag samfunnshuset

4. Barnas Dag på Bø torg

På lørdag blir det arrangert Barnas Dag på Bø torg! Denne dagen er satt sammen av IFA i 8. og 9. klasse på Bø ungdomsskole og Sykkelgruppa i Bø, og det vil være en rekke spennende aktiviteter å delta på. Du kan for eksempel prøve deg på svampekasting, få ansiktet malt, delta i potetløp eller sykkeløp – for å nevne noen av mulighetene! Dagen blir avsluttet med det tradisjonelle kostymetoget på torget. Så sørg for å ha med deg sykkelen din!

👉 Sjekk ut Barnas Dag på Bø Torg på Facebook

barn leker illustrasjon

5. Åpningsuke på Lifjell Kunstsenter

Lifjell kunstsenter åpner dørene for første gang i lokalene til gamle Lifjell Hotell. Fra 16. september til og med 24. september er det åpne studioer, omvisninger, utstillinger, konserter, spøkelsesvandringer og mye mer… Ordfører Siri Blichfeld Dyrland og Zoe Eskes, som er oppstarter og prosjektleder for Lifjell kunstsenter, holder taler kl. 18 på lørdag. Dette er en begivenhet du absolutt ikke vil gå glipp av!

👉 Sjekk ut programmet til Lifjell Kunstsenter

6. Konsert med Tom Toger Aadland og Nye Sjodar

På lørdag står Norges fremste rockpoet, Tom Roger Aadland, klar til å innta scenen på Villa Lunde. Han er kjent for sin energiske opptreden og en unik gave for å formidle, og har et rykte for å levere hver gang han opptrer på scenen.

Mens på søndag kan du forlate deg til en musikalsk opplevelse av de sjeldne når konserten «Kjenslevev» inntar scenen på Nye Sjodar.

👉 Les mer om artistene og kjøp billetter via Gullbring

folkemusikk band kjenslevev

7. KAASIN // Kroa i Bø

Til glede for alle hardrock-fans spiller KAASIN på Kroa i Bø lørdag 16. september. Bandet som ble etablert i 2020, består av en rekke rutinerte og profilerte norske hardrockmusikere fra Gvarv i Midt-Teleamrk. Denne lørdagen skal de endelig spille på «hjemmebane». THE LONE PINE blir også med som «Special Guest».

Leg.plikt – 18 år (m/ vergemuligheter)

👉 Kjøp billetter til KAASIN

8. Bømarsjen

Er du en ivrig turgåer? Da bør du bli med på Bømarsjen, hvor du har sjansen til å treffe både kjente ansikter og nye venner. Årets marsj finner sted i det vakre området Breisås. Du er velkommen til å delta ved å møte opp på parkeringsplassen ved Studentheimen i Breisås. Slå deg sammen med oss for en flott dag ute!

👉 Les mer om Bømarsjen på Bø Turlag sin nettside

bømarsjen kart tur

❗Sjekk ut Hva-skjer kalenderen for å finne ut av hva som skjer resten av året

Det er ingen tvil om at det mye spennende som foregår denne helgen. Så kom og opplev det selv, og la deg inspirere av alt dette flotte området har å by på. Ikke glem å dele minnene dine med oss på Facebook og Instagram! 🤗