evjudalen bø i telemark kart

Evjudalen

| 2 minutter lesetid

Evjudalen er en flott arena for korte og lange spaserturer i eget tempo. Området har sitteplasser og aktivitetsområder, i tillegg til mange gode turstier.

Lengde Vanskelighetsgrad Tid (uten pauser)
1,7 km t/r Enkel Ca 20 min
Om turen

Evjudalen ligger sentralt i Bø i Telemark. Det er en dal der to små vassdrag møtes, og den er nå blitt utviklet til en stor og innbydende grønn park. Parken har universelt utformede turstier, lekeplasser, benker, treningsutstyr, gressplener og andre sosiale møteplasser.

Det er en flott liten rundtur i Bø sentrum, og stiene er bredere enn vanlige stier og har jevne overflater som gjør det enklere for rullestolbrukere, barnevogner, eldre og personer med ulike funksjonshindringer å nyte parken.

Bø Turlag har tatt ansvar for stiene i skogen rundt Evjudalen. I den forbindelse har de merket og skiltet stien fra Gullbringvegen opp til de to kirkene. (Kilde: Bø Turlag)

Slik kommer du deg til Evjudalen

Adkomst

For å komme deg til Evjudalen, kan du enkelt følge skiltingen fra Bø sentrum. Enten du bruker bil, offentlig transport eller foretrekker å gå eller sykle, er parken godt tilgjengelig fra sentrum.

Tre kart er satt opp ved startpunktene og ved Bø Kirke. Lettest å finne fram fra Gullbring studenthjem.

God tur!