Morten Abel

Høstprogram 2021 // Gullbring Kulturanlegg

| 4 minutter lesetid

Vi har en innholdsrik høst i vente med så mange fine kulturopplevelser som står i kø på Gullbring kulturanlegg! Vi har samlet sammen alle arrangementene som skjer i kulturhuset i høst. Ser vi deg der? 😉 

Teater Ibsen: «Refusert» onsdag 22. september, kl 20:00

“Refusert” er en tragikomisk monolog, der skuespilleren Lars Sørbø forteller historien om en multikunstner som starter sin karriere med å imitere Kong Olav for sin dødssyke mor.

Kjøp dine billetter til arrangementet her

Teater ibsen plakat

«Darling West» torsdag 23. september, kl 21:00

Endelig kan vi fortelle at Spellemann-nominerte Darling West kommer til Bø! Darling West er bandet som varmer og forfører med sin nordiske vri på Americana-sjangeren. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland.

Kjøp dine billetter til arrangementet her

Mann og dame

Morten Abel – «Bare prøv deg, sjelefred» fredag 24. september, kl 19:00

Med en rekke udødelige hits, en fargerik scenepersonlighet og en mangslungen karrierevei, kan Morten Abel best beskrives som en levende legende i norsk musikkliv. Få artister her til lands har en like suksessrik og allsidig karriere som Morten Abel. Med hits som «Be My Lover», “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Awake”, “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.

Kjøp dine billetter til arrangementet her

Morten Abel

Riksteatret: «Detektivbyrå nr. 2» onsdag 6. oktober, kl 18:00

Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium! Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet? Passer for barn fra 5 år.

Kjøp dine billetter til arrangementet her

Bilde fra Operasjon teater

Riksteatret: «Don Quijote» mandag 18. oktober, kl 19:00

De fleste har hørt om Don Quijote, noen har kanskje en gang sett en film, men de færreste har lest boken. Ikke så rart; den består av 2000 sider med 126 kapitler som hvert er en historie for seg. Det handler altså om denne lavadelsmannen som har forlest seg på ridderromaner og som våkner en dag fast besluttet om å bli en ridder selv. Boken, 1ste del av den, kom ut i 1605, mange hundreår etter at den siste ridder var lagt i jorden. Man hadde altså ikke riddere rekende rundt på 1600-tallet. Don Quijote blir således en raritet i sin samtid. En mann i utakt med verden rundt seg.

Kjøp dine billetter til arrangementet her

To menn fra teateret

«The illusions of Alexx Alexxander» torsdag 21. oktober, kl 19:00

Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister og entertainere. Alexx Alexxander er den eneste nordmannen noensinne som har blitt tildelt magiens mest prestisjefylte pris, The Merlin Award. To ganger! Denne utmerkelsen er for magi det Oscar er for filmbransjen. Han ble i 2019 utnevnt til ”Illusionist Of The Year Europe” og fikk utmerkelsen ”Best Performing Global Talent” av Seed Forum Global.

Kjøp dine billetter til arrangementet her

Alex på motorsykkel

Erik Lukashaugen – «Midtlivsviser & Børli-Blues» onsdag 10. november, kl 19:00

Erik Lukashaugen er en av Norges travleste visesangere, mye takket være hans tolkninger av tømmerhuggeren Hans Børlis dikt. I høst er artisten aktuell med sitt femte album «Det vi rakk». Tekster og musikk er tydelig preget av det siste spesielle året og kan oppsummeres som «midtlivsviser» i spennet mellom kjærlighet og korona.

Kjøp dine billetter til arrangementet her

Erik Lukashaugen sitter ute

«CreedenceMania – Cosmo’s Factory 50år» lørdag 20. november, kl 19:00

Lookin’out my back door, Who’ll stop the Rain, Up around the Bend, Travelin Band, Heard it through the Grapevine, Run through the jungle og Long as I can see the Light – alle disse sangene har én ting til felles; de er alle å finne på det fantastiske albumet Cosmo’s Factory! I showet CreedenceMania : Cosmo’s Factory ’50 tar bandet publikum med tilbake til 1970, og gir de et gjenhør med alle de hitene som gjorde Creedence CR til et av verdens største band. En ting er sikkert; her blir det allsang!

Kjøp dine billetter til arrangementet her

Konsert

Velkommen til Gullbring Kulturanlegg!