Jobb som trainee hos Norsjø Ferieland

| 6 minutter lesetid

Kan du se for deg å være styrer av en campingplass?
Da kan dette være noe for deg.

Trainee på Norsjø Ferieland

Norsjø Ferieland eies av First Camp som er Nordens største campinggruppe med totalt 61 destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark. Kjeden er inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra drøyt 100 millioner SEK i omsetning i 2016 til nå opp i 800 millioner SEK i et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utvikling i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1200 ansatte som brenner for våre gjesters opplevelser og som streber etter å bygge verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi driver med på www.firstcamp.se.

Beskrivelse

First Camp vil fortsette på sin vekstreise de neste årene og ønsker å satse ekstra mye på å lære opp nye ledere for våre destinasjoner. Derfor søker vi nå etter en Trainee som ønsker muligheten til å lære mer om vår virksomhet for på sikt å kunne ta en ledende stilling som Resepsjonssjef eller Destinasjonssjef innen Skandinavias største campingkjede.

Trainee-rollen vil være basert på våre reisemål i Norsjø Ferieland. Som Trainee rapporterer du til Regionsjef, men Destinasjonssjef vil være din nærmeste mentor og lærer i løpet av året. I tillegg til dine nærmeste ledere vil du inngå i et nettverk av flere Trainees i skandinavia og få muligheten til å samarbeide med mange dyktige kollegaer som vil lære deg alt du trenger for din videre karriere.

Selv om du skal ha base i Midt-Telemark, vil du jobbe og bo på flere andre destinasjoner. Dels fordi vi ser at du får muligheten til å vokse og utvikle deg mest når du får testet dine kunnskaper på flere arbeidsplasser og dels fordi arbeidet er lokalisert der behovet er størst. Dette kan for eksempel være arbeid på våre destinasjoner i resten av Norge – men du bør være åpen for å jobbe over det meste av Norge.

 

Er du klar for en spennende reise innenfor Reiseliv?

Vi ønsker å lære opp og utvikle fremtidige ledere sammen med oss ​​gjennom et Trainee-program. Våre Trainees blir våre eksperter på våre konsepter og rutiner, som på kort varsel kan hoppe inn og hjelpe til på ulike campingplasser der vi ser behov i løpet av året.

Som Trainee vil du få innsyn og opplæring i alle deler av driften på en campingplass. Du vil motta coaching innen ledelse, økonomi og medarbeiderspørsmål som en del av ditt Trainee-program. Under tilsyn av din nærmeste destinasjonssjef sørger du for at destinasjonen drives på best mulig måte – alt med det formål å hjelpe teamene våre med å skape lykkeøyeblikk for våre gjester.

 

Kvalifikasjoner

Som person er du selvstendig, engasjert, tør å ta egne initiativ og handle når du ser at noe må gjøres. Du er en naturlig lagspiller og leder hvor du har lett for å motivere og inspirere andre. Du jobber strukturert, er alltid godt forberedt og kan «brette opp ermene» ved behov og liker når det skjer mye på en arbeidsdag.

Du ser det som en spennende utfordring å ha jobb med Norge som arbeidsplass. Når du kommer til en ny Destinasjon og et nytt team, er du følsom overfor teamet og skaper raskt et bilde av hva som fungerer og hva som kan forbedres – alt for å bygge et velfungerende team som lever våre verdier. Videre er du trygg på deg selv og foretrekker å løfte andre før du tar æren. Teamet kommer først og du er nøye med å forlate en vel utført jobb og ta ansvar for energien du tar med deg inn på arbeidsplassen.

Vi ser etter deg som har jobbet med lignende oppgaver tidligere, eller har akkurat passe innstilling og pågangsmot. Har du erfaring fra større kjeder og er vant til å jobbe ut fra klare konsepter innen detaljhandel, butikk, restaurant eller serveringsbransjen, er dette en fordel. Det er også et pluss om du tidligere har jobbet som leder, men det er ikke et krav.

Våre felles verdier

Hos First Camp rekrutterer vi ferdigheter og utvikler dem. Hos oss vil du få muligheten til å vokse og lære nye ting samtidig som du har det gøy. Våre felles verdier styrer hverdagen vår og hvordan vi er mot hverandre:

 • Vi bryr oss: Vi bryr oss om hverandre, gjestene våre og naturen
 • Vi har det gøy: Vi har det gøy på jobb og har glimt i øyet både internt og hos gjestene våre
 • Vi forenkler: Vi vil alltid prøve å forenkle hvordan vi jobber med hverandre og gjestene våre
 • Vi leverer resultater: Alt vi gjør skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester

 

Vilkår

Vi er glade for å se at du bor i Midt-Telemark eller en annen nærliggende region da det er her du vil ha din base. Ved reise og arbeid annet sted er First Camp ansvarlig for kostnadene det medfører.

Stillingen er på heltid og løper til 2022-09-30. Lønn og vilkår etter avtale og tariffavtale. Ansettelsen er en åremåls-/prosjektansettelse (heltid) i løpet av året med oppstart etter avtale. For den rette personen er det store muligheter for å vokse videre innenfor First Camp med mål om en dag å lede din egen Destinasjon.

Ettersom vi er en sterk sesongbedrift er det viktig at du har mulighet til å jobbe gjennom hele sommersesongen.

Søknad

Siste søknadsdato er 20. mai 2022, Send inn din søknad i dag da utvelgelse og intervjuer skjer fortløpende og tilsetting kan gjøres før siste søknadsdato. Send din søknad til [email protected]. Ved spørsmål ta kontakt på tlf. 35958430

Vi jobber kompetansebasert i våre rekrutteringer og søker aktivt etter de ansatte som best matcher kravprofilen vi har satt opp for stillingen. Som et første steg i vår utvelgelsesprosess vil personene som oppfyller våre kvalifikasjonskrav kunne gjennomføre to rekrutteringstester hvor du matches mot vår kravprofil. Du får mer informasjon om dette når søknaden er ferdigstilt.

 


 • Ansettelsesform Tidsbestemt ansettelse 3-6 måneder
 • Ansettelsesforholdet opphører: 2022-09-30
 • Ansettelsesomfang: Heltid
 • Lønnsform: Fast månedslønn
 • Antall ledige stillinger: 1
 • Sysselsettingsgrad: 100 %
 • Kommune: Midt-Telemark
 • Fylke: Vestfold og Telemark
 • Land: Norge