Julegrantenninger og julemarked i Lunde, Bø, Gvarv og Ulefoss 🎄

| 4 minutter lesetid

Pepperkaker, duften av kakao, tente lys, barnelatter og julemusikk venter oss nå fremover, og i anledning å ønske julen velkommen er det en rekke lokale julegrantenninger og julemarkeder som skal hjelpe deg å få deg i skikkelig julestemning 🎅🥰 Vi har laget en oversikt til deg over lokale julegrantenninger og julemarkeder;

Julemarked på Øvre Verket

I år er det nok en gang det tradisjonelle julemarkedet på Øvre Verket, med salgsboder både ute og inne.

De små røde husa blir fylt opp med kortreiste produkter av stor variasjon og høg kvalitet. Her kan du finne julegaver og julebakst / snop.
Tunet er julepyntet og Ulefoss musikkorps spiller julesanger, restauranten tilbyr rømmegrøt mm.
Velkommen til det koselige julemarkedet på Øvre Verket, i de helt spesielle omgivelsene!

🎅 Dato: Lørdag 26. november kl 11-17
🎅 Sted: Øvre Verket, Ulefoss

Julemarked på Galleri Nyhuus

Opplev trivelig førjulsstemning på Nyhuus Gard med juleutstilling og julemarked. Nyt en kopp kaffe og nydelig kake på julemarkedet – det må vel være beste måten å handle julegaver på? Galleri Nyhuus viser også arbeider av en rekke kunstnere, som blant annet Dragana Ilic, Rut Telnes Fjågesund. Tore Hogstvedt og fler. Kom og gjør julegave handelen på Julemarked med gammeldags julepynt, adventskalendere, krukker i porselen og støpejern, håndklær, løpere, pledd, leker, servietter, kort, grafikk og julegaver av mange slag.

Gardsbutikken tilbyr gode smaker av epler, eplemost, eplesirup, syltetøy, geléer, dessertplommer, plommegløgg, hylleblomstdrikk, saft, kakao, honning, olivenolje og mye annet godt.

🎅 Dato: Åpning lørdag 12. november 2022 kl. 12. Åpen fre-søn 12-18 (fra 12. nov-11. des).
🎅 Sted: Galleri Nyhuus, Gvarv

Produkter fra Galleri Nyhuus

Julegrantenning i Lunde

Denne lørdagen kan du rusle rundt i et julepyntet sentrum!
Det bli blant annet elevutstilling i Gamlebanken, bokbad på biblioteket, Svenseid Alpakka besøker Lunde sentrum, skolemusikken spiller julemusikk og julegrana tennes
Nissen kommer og dagen avsluttes med julekonsert på Lundevang v/Lunde Blæsekompani og venner.
Ta med små og store, og få en smak av god, gammeldags julestemning!

🎅 Dato: Lørdag 26. november kl 13
🎅 Sted: Lunde sentrum

👉 Følg arrangementet på Facebook for mer info og program for dagen

Julegrantenning på Gvarv

Gvarv Vel inviterer til marked og julegrantenning 1.søndag i advent! Det blir gang rundt treet, nissebesøk og gaver fra kl.1600. I tillegg blir det pepperkakehuskonkurranse på Kjernehuset.
Velkommen til små og store!

🎅 Dato: Søndag 27. november kl 14-17
🎅 Sted: Gvarv ved Kjernehuset

👉 Følg arrangementet på Facebook for mer info og program for dagen

Julegrantenning på Sønstebøtunet

Sønstebøtunet inviterer til skikkelig koselig julegrantenning!
Søndag 27. november kl 13.00 kommer korskulen i Bø og synger de fineste julesangene. Tror du nissen kommer i år? Det gjør han selvfølgelig!
Velkommen til en hyggelig åpning av julepyntet hus hos Sønstebøtunet!

🎅 Dato: Søndag 27. november kl 13
🎅 Sted: Sønstebøtunet, Bø

Jul på Evju Bygdetun

Førjulstemning for flere generasjoner – tradisjon tro er det jul på Evju med mye innhold og mye å oppleve! Dette er noe av det som venter deg under julearrangementet på Evju: Gardsnissen, sang og dans rundt juletreet i tunet, Ungdans og Nes nasjonale Dansaring, spikking i snekkerbua, julebakst i Eldhuset ved Sauherad Bygdekvinnelag, boksalg og broderidamene i utstillinga om Evjufamilien, julemarked med lokalmat i Fjoset, Oppstuguskjenk med Annfrid Berget Haukeland og boka om Myllarguten. Matsalg i fargerike stugur; Gros tradisjonsrike kjøttsuppe og Jorids rjomegraut, risgraut eller tolagsgraut. Nybaka kling og lappar med heimelaga syltetøy. Velkommen til jul på Evju!

🎅 Dato: Søndag 4. desember kl 12-17
🎅 Sted: Evju Bygdetun

Julegrantenning i Bø

Det blir hyggelig julegrantenning på Bø Torg søndag 27. november kl 17. Velkommen!

🎅 Dato: Søndag 27. november kl 17
🎅 Sted: Bø Torg

Julegrantenning på Ulefoss

Velkommen til julegrantenning på Ulefoss fredag 25. kl 18! Det blir nissetog fra Øvre Verket og til senturm – oppstart er Øvre Verket kl 17:45. Møt opp 17:30. Vi gleder oss! Velkommen!

🎅 Dato: Fredag 25. november kl 18 
🎅 Sted: Ulefoss sentrum

Julemarked og julegrantenning hos Hegna Landhandel

Velkommen til Førjulsmarked i regi av Hegna Landhandel. En gledelig nyhet er at det blir julegrantenning og at ordføreren i Seljord, Beate Marie Dahl Eide, skal tenne lysene kl 13:00. Det vil samles lokale aktører fra Telemark som selger varer/produkter i forskjellige sjangre, som hjemmestrikk, lopper, håndarbeid, malerier, mat og drikke. De vil stå på område rundt Hegna Landhandel, og oppe i den renoverte loven ovenfor butikken.

Det blir også hesteridning og pynting av pepperkaker for barn. Nissekjærringa vil som alltid komme med godsaker til de små også. Det skal deles ut gratis grillpølser, kaffe og sveler. Hegna håper å skape tidlig julestemning og gi folk muligheten til å samles for å være sosiale og handle julegaver og annet.

🎅 Dato: Søndag 20. november kl 12-15:30
🎅 Sted: Hegna Landhandel

Velkommen til julestemning i Midt-Telemark og Nome!