Program Villa Lunde

| 3 minutter lesetid

Å være kulturarrangør på Villa Lunde i 2021 kan sammenlignes med et forhindringsløb hvor man end ikke helt kjenner målstreken. Vi satsede uansett på et par håndfulle flotte konserter, og fikk mulighet for å få solister vi kunne kunne drømme om til Villa Lunde innefor Opera og Musikal. Samtidig fikk vi takket være bidrag fra Innovasjon Norge mulighet for å utvide fasilitetene utendørs i operahagen. I år satser vi på en hel pakke og de første konserter ligger i maj måned, hovedtemaet i maj er jazzen med mange under og overtoner, oplagt musik for vor intime sal.

9. mai kl. 19:00 : American Songbook har vi den amerikanske komponist Cole Porter der har skapt en rekke fantastiske ørehengere som er blitt jazzstandards alle går og synger med på : My heart belongs to daddy , Marilyn Monroes store hit, Frank Sinatras kjempehits Night& Day, I get a kick out of you ,just one of these things Youre the top som Barbra Streisand har udødeliggjort Villa Lundes husbas Jakob Zethner har allieret seg med to av Telemarks fremste musikal artister, Hilde Norland Gundersen og Espen Gjelstad Gundersen.

15. mai kl. 19:00 : Jazzbassisten Aasmund Reistad er også en kjent guitarist og folkesanger og i den forbinnelse Hr Folkemusiker 89% . Han kommer med repertoiret fra sin nye plate . Kombi ml Jazz og folkemusikk er en åpning av sansene og Aasmund har mye å by på . Husbassen Jakob Zethner kommer også med indspil fra sit fædreland og der kan opstå magi her.

29. Mai kl 13:00 på Cirkustomta i Lunde: Barneforestilling med ” Operakofferten ” en velbesøgt forestilling på Villa Lunde i 2020 og producert av ” Opera for Folket ” . Medvirkende er Magnus Kjeldal , sanger med fuldt blus på karrieren , Stina Levvel og pianist Dorina Komani . De tenner op med en veldig underholdende historie om en sanger der har mistet hukommelsen og bliver hjulpet av trodlmannen Operacules.

29. mai kl. 19:00 på Villa Lunde: Birgitte Damberg trio , én av fylkets helt fremragende og mest samspilte jazz trioer har ny plate på gang , og er i den grad parat til å åpne slusene . De er en ren fornøyelse å lytte på , kombi med guitar, sang og bas i ekstremt tett samspil kan bare få skærpet gleden !

5. juni kl. 19:00 på Villa Lunde: Revy Klassikere fra 1910 til 1960 med underfundige teateret ditt, Henrik Bøe Larsen én af telemarks mest versatile og interessante skuespillere disker sammen med to kollegaer opp med rene morsomme revysvisker fra revyens gullalder i Norge !

 

Vi satser på mange fortettede ting i de kommende måneder, bla.a Musikal, opera og Alf Prøysen følg gjerne med på villalunde.no og på vor facebookside  Løpet er i gang og vi står ved startflagget og gleder oss! Salen er klar med opgraderet lys og artistene kan ikke vente med å komme ut og opptrede!

Velkommen!