Yogamatter på Yogagården

Retreats på Yogagården 🌿

| 3 minutter lesetid

På Flatin i Bø finner du Yogagårdens fine grønne låve-shala med varierte yogaklasser. Trenger du å finne ro, flyt eller bevege på kroppen gjennom behagelige og gode yogatimer er Yogagården plassen for deg. Her er det alltid tid til å henge med en god kopp te i loungen eller hengekøya etter timen❤️ I november arrangerer de to retreats på Yogagården, du kan lese mer om de her;

Flyt og kakaoseremoni med Maya tradisjon 13. november kl 19

Velkommen til Yoga flyt etterfulgt av kakaoseremoni etter Maya tradisjoner!
-med Gry og Paula

Paula er fra Guatemala og studerer på universitetet i Bø. Hun har blitt en del av vår community på Yogagården i høst og deltar hver uke på yoga og dans. I hjemlandet Guatemala er hun en del av en community hvor yoga, dans og tradisjonelle Maya ritualer er en del av hverdagen. Vi er enormt heldige som får oppleve Maya ritualer med kakao og kvinnesirkel i en låve på Flatin. Vi får servert seremoniell kakao sendt til oss fra familien til Paula i Guatemala. ​

Dette vites om kakaoens egenskaper:
Hjernen er et utrolig komplekst «maskineri» og kakao har en positiv innvirkning gjennom nevrotransmittere som lykkehormonene dopamin og serotonin. Det får oss til å føle oss lykkelige, reduserer stress, øker fokus og kreativ flyt, hjelper kroppen til å heles og gir immunforsvaret et solid løft.

Instruktør på yogagården

Dette deler Paula:
Cacao ceremony is the recovery of an ancestral ritual preformed by the ancient Mayans thousands of years ago. This tradition was lost with the invasion of the Spaniards in Mesoamerica, but the spirit of cacao is strong and slowly, the tradition is being brought back to life. We are bringing it to you, here in Bø!
We will drink pure artisanal guatemalan Cacao, the traditional way. We carefully selected the date according to the Mayan Tzoltin Calendar to ensure the best energies for the evening.  Cacao is a heart opening substance that will lift your spirit for the upcoming winter. Bring flowers, candles or any offering your heart desires to share with the community.

Join us to learn more about this ancestral tradition and spend a lovely evening with kindred souls.

👉 Les mer om retreatet 
👉 Bestill retreat

Lørdagsretreat med Gabriella Mathisen 26. nov kl 10-18

– Yin flyt
-Foredrag og sirkel med Gabriella
– Lunsj og nydelig snack og raw-kake -meditasjon -inspirasjon – julegaver -påfyll ♡

Tenk at vi får gleden av besøk fra Garbriella her på Yogagården.

En hel helg! Hun skal holde foredrag, være med på yoga og være en av oss i sirkel og meditasjon. Gabriella er helt unik og har en spesielt sterk historie. Kanskje hørte du det fine intervjuet med henne på Lindmo for et par fredager tilbake? Mer enn noen gang behøver vi å åpne oss og dele, stå sammen og styrke hverandre. Vi behøver å samles for inspirasjon og påfyll. Kanskje du som oss lengter etter å lære mer om hvordan man finner motivasjon i et dypt mørke. Jeg håper dere blir med å åpne hjertet og fylle på med god næring, ro og ny motivasjon.

Sammen er vi aller best.

Varmt velkommen til en helt spesiell november-lørdag på Yogagården<3

Vi samles i shala kl 10:00.
Send oss en e-post om du behøver overnatting.
Ta med notatbok, vannflaske og mykt og varmt tøy.
Begrenset antall plasser.

👉 Les mer om lørdagsretreatet 
👉 Bestill retreat

Gabriella Mathisen

Velkommen til Yogagården!