Akerhaugen Gård

Velkommen til kafé, bakeri og gårdsutsalg midt i Fruktbygda


 
 

Akerhaugen Gård tilbyr en spennende møteplass for lokalsamfunnet og en unik opplevelse for alle turistene i fruktbygda. Plassert sentralt på Akkerhaugen, bare 3 minutter kjøring fra Norsjø Ferieland og 20 minutter fra Bø Sommerland, er dette en idyllisk og historisk norsk gårdsplass som produserer deilige jordbær og epler.

Fra sommeren 2021 utvides tilbudet med kafé & bakeri i den gamle gårdslåven, og viser til et unikt konsept som er annerledes på alle måter.

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.


Akerhaugen Gård – Kafé & Bakeri slår sammen alt vi vet om kafé, kaffebrenneri, bakeri, gårdsutsalg, gårdsbutikk med utsalg av norske frukt, bær og grønnsaker, kunst, kreative gaver og hjemmelagde produkter.

Enten man ønsker å besøke det gamle stabburet fra 1818, smake nyplukket frukt fra sesongen, kose seg med deilig italiensk gelato, gårdsburger, steinovnsbakt pizza lagt på italiensk vis, nybrent kaffe, nybakst eller annen delikatesse, er dette et sted som ingen turist i området bør gå glipp av!

Følg gjerne oppdateringer på Facebook om forskjellige gårdsarrangementer der man har muligheten til å være med på å mate kaninene, traktor-tur, ansiktsmaling og andre overraskelser! Åpningstider kan også variere etter sesong.