Skiglade barn mellom 7-13 år søkes til TV-program

| 2 minutter lesetid

Drive Studios søker barn som er flinke på ski/snøbrett!

Er du mellom 7-13 år og skikkelig flink på ski/snøbrett/telemark/randoneeski? Da er det kanskje deg Drive Studios søker til et nytt barneprogram til TV 2 Sumo!

TV-programmet søker deg som kan litt kule triks og utfordrende løyper fra før av, men som har lyst til å bli enda bedre! De tilbyr et par morsomme dager i snøen, hvor du sammen med to-tre andre barn og en instruktør, viser og utfordrer hverandre f.eks. i nye triks, hopp, offpist turer og mye mer. Du må ha lyst til å være med på TV og kunne prate til kamera.

Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut søknadsskjemaet i nedenstående link, og laste opp en video hvor du presenterer deg selv, hva du er best på på snø, og hvorfor nettopp DU hadde elsket å lære og lære bort på TV. Hvis du har en video av deg selv på ski/brett er det supert om du sender den også.

Til foreldre: Vi oppfordrer både jenter og gutter til å søke. Det viktigste er, at barnet er flink til å stå på ski/snøbrett og ikke er sjenert. Innspilling vil bli 2-3 dager mellom 14. jan og 29. jan på Gaustablikk, Rjukan. Alle nødvendige og lovpliktige smittevern og regler for Covid-19 situasjonen vil bli ivaretatt.

Eventuelle spørsmål kan sendes direkte til [email protected].

Trykk her for å komme til søknadsskjema.

Drive Studios ser frem til å høre fra skiglade barn senest 5. januar!