Skigåer på Lifjell

Skredkurs på nett – noe for deg?

| 2 minutter lesetid

Skredkompetanse.no har nettopp lansert  to skredkurs på nett i samarbeid med varsom.no – perfekt for deg som ønsker en innføring og mer kunnskap om hvordan du kan ferdes tryggere når du er i fjellet.

Det er laget et skredkurs for de som går mest i løyper og lett terreng og et for de som går toppturer. Begge kursene er bygd opp av flere temaer og starter med en gjennomgang av teori. Her er det benyttet en kombinasjon av tekst, bilder og film. Hvert tema har så en rekke øvingsoppgaver kursdeltakeren går gjennom for å teste sin kunnskap. På slutten av kurset er det en passeringstest du må bestå for å få kursbevis.

En av de store gevinstene med nettkursene fra skredkompetanse.no er at du som kursdeltaker har tilgang til kurset gjennom hele skisesongen, og kan repetere de ulike leksjonen så mange ganger du vil. På denne måten kan kursdeltaker selv repetere og verifisere egen forståelse gjennom øvingsoppgaver og passeringstest. Erfaring viser at en kombinasjon av teoretisk gjennomgang og praktisk øving i flere omganger er en god måte å lære på.

Bruk gjerne kursene som forberedelser til tur eller praktiske skredkurs og som repetisjon når du kommer hjem igjen; da er sjansen stor for at du lærer mer!

Følg gjerne skredkompetanse.noFacebook og Instagram

To skigåere i fjellet

Dette er kursene de tilbyr:
1. Fjellski og langrennski

Målgruppe: For deg som liker å ferdes i fjellet om vinteren, men som ønsker å unngå skredutsatt terreng.
Omfang: 1-2 timer
Pris: kr 399,-

2. Topptur og Randonee

Målgruppe: For deg som velger å ferdes i skredutsatt terreng og som trenger grunnkunnskap i vurderinger som er viktige å gjøre.
Omfang: 4-5 timer
Pris: kr 699,-

Er du interessert i å melde deg på kurs eller å lese mer? Sjekk ut skredkompetanse sin nettside

Vær varsom når du ferdes i fjellet! 🙂

 

Vær varsom illustrasjon