Stolpe ved Bøelva

Stolpejakten 2023 – en turaktivitet for alle!

| 2 minutter lesetid

Stolpejakten 2023 – en flott måte å bli kjent i nærområdet!

Stolpejakten går ut på å finne stolper rundt om i Bø sentrum og omegn, i Sauherad og i Nome mellom Torsnes og Hogga ved hjelp av kart. Stolpebesøk kan registreres på papir, nettsiden eller via appen. Hver stolpe har en bokstavkode og en QR-kode. Alle som har deltatt og registrert minst 50 stolper er med i trekningen av fine premier! Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle, uansett funksjonsevne, så bli gjerne med på tur!

Stolpene kan registreres på følgende måter:
  • Digitalt: Registrer på appen «Stolpejakten» på mobilen med digitalt kart og GPS. Skann QR-koden på hver stolpe. Skriv eventuelt ut kart fra stolpejakten.no.
  • Manuelt digitalt: Noter bokstavkodene og legg inn kodene på nettsiden stolpejakten.no.
  • Manuelt (kun i Bø): Skriv ut dette dokumentet, og skriv ned bokstavkodene og lever i postkassa til Bø Frivilligsentral.

Stolpejakten varer fra 10. juni til 31. oktober i Bø, -. juni til -. oktober i Sauherad (dato oppdateres) (Gvarv, Akkerhaugen, Nordagutu, Sanda) og fra 15. mai til 24. september i Nome. Se video under for mer informasjon om stolpejakten, eller gå inn på stolpejakten.no

Les mer om Stolpejakten i Nome her
Les mer om Stolpejakten i Bø her

Velkommen til Stolpejakt!