Yogamatter på Yogagården

Velkommen til ro og flyt hos Yogagården – høstprogram

| 3 minutter lesetid

På Flatin i Bø finner du Yogagårdens fine grønne låve-shala med varierte yogaklasser. Trenger du å finne ro, flyt eller bevege på kroppen gjennom behagelige og gode yogatimer er Yogagården plassen for deg. Her er det alltid tid til å henge med en god kopp te i loungen eller hengekøya etter timen❤️

Høstprogram 2022 på Yogagården:

Drop-in: Yin/Yoga Calm

Drop-in fredager kl 16:30 (75 min). Lør/Søn kl 11:00 (se timeplan).
Yin yoga er en rolig yogaform som gir deg god avspenning i en krevende hverdag. De fleste av stillingene holder vi over lengre tid (2-5 min) for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp på spenninger og fornyer energien. En rolig og behagelig time hvor vi «restarter» kropp og sinn. Ta gjerne med litt ekstra varmt tøy, vannflaske og egen yogamatte om du har. Passer for alle!

Gry Anine sitter lent mot låvedør

Drop-in: Prosess Dans

Drop-in med Siw Laurent, onsdager kl 17:00 (90 min). Frem til 23. mars.
Prosess Dans er en form for kroppsuttrykk mer enn estetisk dans, hvor underviser veileder deltakerne gjennom visualisasjoner, assosiasjoner, kroppskontakt og arketyper med det mål å frigjøre deltakeren fra begrensende holdninger og mønstre og oppnå et mer helhetlig uttrykk av seg selv i hverdagen og livet generelt.

Drop-in: Ashtanga lett – intro

Drop-in med Fride, Torsdager kl 17:00
Ashtanga er en dynamisk yogaform med fokus på synkronisert pust og bevegelse, og som følger en fast sekvens med stående, sittende og avsluttende øvelser. Å delta på Ashtanga drop-in forutsetter at man har grunnkurs eller har praktisert noe fra tidligere.

Låven på Yogagården

Ashtanga introkurs, 5 ganger

Torsdager kl 17:00 (90 min) – Nytt kurs kommer
Ashtanga er en dynamisk yogaform med fokus på synkronisert pust og bevegelse, og som følger en fast sekvens med øvelser. På introkurset går vi rolig gjennom stående sekvens og et utvalg fra sittende og avsluttende sekvens. Vi lærer det grunnleggende i stillingene, modifiserer etter behov og har fokus på tilstedeværelse i kropp, pust og sinn.

Etter introkurs vil denne klassen fortsette som en Ashtanga 1 drop in klasse torsdag kl 17.

Restorative yoga og yoga Nidra kurs med Gry Anine

Torsdager kl 19:00 – Nytt kurs kommer høsten 2022
-Kunsten å gi slipp og være god mot seg selv. Restorative yoga -også kalt yoga for nervesystemet og Yoga Nidra. Lær å sette sunne grenser og slutt å unnskylde at du prioriterer deg. Vi renser og fornyer og går våren i møte sammen. En del av innholdet i dette kurset er røkelse, salvie, kort, oljer og krystaller. Det blir også en introduksjon til bruken av dette og små gaver som du kan ta i bruk i din daglige Sadhana der hjemme. Jeg ser frem til å dele hverdagsmagien med deg.

Torsdag kl 19:00 (90 min) – 6 uker

👉 Bestill kurset her

 

PS! Alle kurs og klasser må forhåndsbestilles på ønsket dato i timeplanen.
Du kan lese mer om Yogagården og de ulike klassene på Yogagårdens hjemmeside.

Vi sees på matta hos Yogagården 💜