Vi søker Destinasjonssjef/Daglig leder hos Norsjø Ferieland

| 5 minutter lesetid

Norsjø Ferieland

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.

Beskrivelse

Vi ønsker å bli verdens ledende campingkjede ved å fokusere på innovasjon, bærekraft og datadrevet gjesteinnsikt. Derfor ønsker vi at alle våre ansatte skal drives av å skape merverdi, ikke bare for våre gjester, men også for hverandre. Personene som til syvende og sist er ansvarlige for merverdien vi skaper på våre destinasjoner er våre Destination Managers – og her ønsker vi nå å legge til en ny kollega.

Arbeidsoppgaver

Som destinasjonssjef er du ansvarlig for hele driften, salget og ytelsen til destinasjonen. Du har også personlig ansvar for alle ansatte på destinasjonen, som inkluderer rekrutteringsansvar, arbeidsmiljøansvar og arbeidsledelse.

Arbeidsoppgavene omfatter arbeidsledelse og timeplanlegging samt oppfølging og videreutvikling av rutiner for bistro, resepsjon, butikk, vaktmester og renhold. Rollen inkluderer også løpende administrasjon, budsjettarbeid, bedriftens salgsarbeid og ansvar for årlig, månedlig og ukentlig planlegging.

I tråd med å skape merverdi for hverandre og våre kunder skal alle som jobber på destinasjonene kunne steppe inn der det trengs, noe som gjør at du som Destinasjonssjef kan støtte med alle oppgavene som oppstår på arbeidsplassen.

Det inkluderer et delt ansvar for beredskap i tjenesten samt arbeid på kvelder og helger.

Kvalifikasjoner

For å passe inn i rollen som Destinasjonssjef er det nødvendig at du har mye eget driv, en løsningsfokusert måte å jobbe på og et høyt samarbeidsnivå. Du ønsker å være en del av noe større, en kjede, hvor du som leder ønsker å være med og skape samhold på tvers av hele bedriften. Vi ser på deg som en fantasifull gjennomfører som ikke er redd for å brette opp ermene når det er nødvendig og som liker å jobbe med en coachende ledelse. Du må imidlertid også trives med å levere gode resultater og ha et tydelig målfokus.

For å være kvalifisert for stillingen må du ha hatt personalansvar før og videreutdanning innen reiseliv, handel eller service. Du må også kunne kommunisere meget godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk og ha høy generell IT-kompetanse hvor du er vant til å bruke ulike systemer for å styre arbeidet ditt. Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra camping- og mottaksarbeid, har jobbet med B2B-salg og har hatt ansvar for å etablere nye rutiner. Vi ser det også som svært positivt om du har hatt rekrutterings- og budsjettansvar og har vært veileder for åremålsmedarbeidere under sesongarbeid.

Hva tilbyr vi deg?

På First Camp rekrutterer vi talent og utvikler det. Hos oss vil du få muligheten til å vokse og lære nye ting samtidig som du har det skikkelig gøy.
Våre felles verdier styrer hverdagen vår og hvordan vi behandler hverandre:

Vi bryr oss: Vi bryr oss om hverandre, gjestene våre og naturen

Vi har det gøy: Vi har det gøy på jobb og har glimt i øyet både internt og hos gjestene våre

Vi forenkler: Vi vil alltid prøve å forenkle måten vi jobber med hverandre og gjestene våre på

Vi leverer resultater: Alt vi gjør skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester

Som Destinasjonssjef vil du kunne delta i vårt lederprogram hvor du vil kunne utvikle deg mer innenfor alle områder av din stilling, fra rekruttering til budsjettarbeid og salg. Vi tilbyr deg en bred stilling med mye ansvar, hvor du får muligheten til å vokse innenfor en bransje på fremmarsj og hvor du er tett på kollegaer når du trenger støtte. Kolleger som gjerne byr på både erfaring og en god latter. Vi er et sterkt team og ønsker å fortsette å vokse med flere teamorienterte kolleger som ønsker å være med og bygge videre på vår suksesshistorie. Føler du deg truffet?

Vilkår

Stillingen er på heltid. Lønn og vilkår etter avtale.

applikasjon

Utvelgelse og intervjuer skjer fortløpende, så send inn søknad umiddelbart. Vi jobber kompetansebasert i vår rekruttering og søker aktivt etter de ansatte som best matcher kravprofilen vi har satt opp for stillingen. Som et første trinn i vår utvelgelsesprosess vil personene som oppfyller våre kvalifikasjoner måtte gjennomføre to rekrutteringstester hvor du blir matchet mot vår kravprofil. Du får mer informasjon om dette når du fullfører søknaden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort AKKERHAUGEN
Län Vestfold og Telemark
Land Norge
Referensnummer 2022/431
Kontakt
  • Vebjørn Hagen, +4792146010
Publicerat 2022-08-04

 

Trykk på linken for å søke

https://firstcamp.varbi.com/no/what:login/jobID:532922/type:job/where:36/apply:1/