Velkommen til Akerhaugen Gård!

Akerhaugen Gård tilbyr en spennende møteplass for lokalsamfunnet og en unik opplevelse for alle turistene i Fruktbygda Gvarv. Plassert sentralt på Akkerhaugen, bare 3 minutter kjøring fra Norsjø Ferieland og 20 minutter fra Bø Sommerland, er dette en idyllisk og historisk norsk gårdsplass som produserer deilige jordbær og epler.

Sommeren 2023 utvidet de også med et større aktivitetstilbud, blant annet Escape Room, epletog, gårdsteater, hoppe i høyet, supersklie, ansiktsmaling og gårdsdyr.

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon


Akerhaugen Gård – Kafé & Bakeri slår sammen alt vi vet om kafé, kaffebrenneri, bakeri, gårdsutsalg, gårdsbutikk med utsalg av norske frukt, bær og grønnsaker, kunst, kreative gaver og hjemmelagde produkter.

Enten man ønsker å besøke det gamle stabburet fra 1818, smake nyplukket frukt fra sesongen, kose seg med deilig italiensk gelato, gårdsburger, steinovnsbakt pizza lagt på italiensk vis, nybrent kaffe, nybakst eller annen delikatesse, er dette et sted som ingen turist i området bør gå glipp av!

Aktiviteter på Akerhaugen Gård

Escape Room i stabburet kan du være med å løse mysteriet på gården! Dette er et spennende tilbud for ungdom og voksne, og passer perfekt for bedrifter og vennegjenger. Aktiviteten anbefales for grupper á 3-6 personer, og tar ca. 1 time/ gruppe. Mandag- lørdag mellom kl. 11-17. Anbefalt 14+, pris: 350kr/ pers.

Det er en rekke med dyr på Akerhaugen Gård. Du kan møte kaniner, høner, marsvin, ender, hund, sau og pus! I tillegg vil det være mulighet for hesteridning noen dager i løpet av sommeren, sjekk Facebooksiden deres her for tidspunkt for hesteridning.

Fredager og lørdager kl. 13 er det mulig å se på dukketeater med håndukkene Søtnos og Kjekken. La deg bli inspirert av historien om kjærlighet, tilgivelse og inkludering! Pris: 99kr/ pers

Fredag og lørdag er det også andre aktiviteter på gården, blant annet epletoget som går fredager og lørdager, og ansiktsmaling! Hoppe i høyet kan du gjøre hver dag gården er åpen!

Følg gjerne oppdateringer på Facebook om forskjellige gårdsarrangementer der man har muligheten til å være med på å mate kaninene, traktor-tur, ansiktsmaling og andre overraskelser!

Åpningstider varierer etter sesong.

Sommeren 2024 har Akkerhaugen Gård åpent mandag til fredag kl. 11-17.

Image