god jul og godt nyttår hilsen. Bilde med tekst

Julehilsen fra Visit Bø

| 2 minutter lesetid

Julaften og nyttårsaften nærmer seg, og vi i Visit Bø ønsker å spre litt juleglede og varme. Bø, Nome og Sauherad er fylt med sjarm, vakker natur og en unik julestemning som vi er stolte av å dele med dere. I disse tider er det ekstra viktig å sette pris på det som virkelig betyr noe – fellesskap, kjærlighet og gode opplevelser.

Derfor har vi satt sammen noen tips og ideer for hvordan du kan nyte en magisk jul i regionen vår.

Nyt vinterens skjønnhet

Bø, Nome og Sauherad er velsignet med vakker natur året rundt, men vinteren gir et ekstra snev av magi. Ta en spasertur langs Bøelva eller Telemarkskanalen, nyt den friske vinterluften, og la deg fortrylle av snøkledde trær og fjell på Lifjell. Hva med å prøve deg på langrenn, alpint eller aking for å virkelig kjenne på vintergleden?

smilende kvinne i rød jakke på skitur. Foto

Foto: Even Lundefaret

Julehandel i lokale butikker

Støtt lokale bedrifter ved å gjøre julehandelen i en av våre sjarmerende butikker. Finn unike julegaver og del samtidig gleden av å støtte lokalsamfunnet. Kanskje finner du den perfekte gaven i en av de koselige gårdsbutikkene våre?

galleri nyhuus fra utsiden på vinteren. Foto

Foto: Galleri Nyhuus

Smakfulle opplevelser

Julen handler også om deilige smaker, og Bø, Nome og Sauherad har et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Ta en pause fra julestresset og nyt god mat med familie eller venner. Husk å prøve lokale spesialiteter og tradisjonsrike retter!

Julearrangementer

Sjekk ut Hva-skjer-kalenderen vår for lokale arrangementer som konserter og andre festlige aktiviteter. Det er alltid noe spennende som skjer i Midt-Telemark regionen i juletiden!

bø i telemark, hus i bakgrunnen. Foto

Foto: Michal Šmiraus

Del din opplevelse

Vi vil gjerne se og høre om dine juleopplevelser! Del bilder, historier og tips på Facebook eller Instagram, med emneknaggen #visitbø eller tagg @visitboitelemark. La oss sammen spre juleglede og inspirere andre til å oppleve julegleden.

Vi i Visit Bø ønsker dere alle en fantastisk jul fylt med kjærlighet, glede og minner. Vi ser frem til å skape enda flere uforglemmelige minner i 2024!

We wish you all a fantastic Christmas filled with love, joy, and memories. We look forward to welcoming more turists in 2024!

God jul og godt nytt år 🎄

Hilsen fra Marianne og Susanne i Visit Bø