Magiske julebordopplevelser i Bø, Ulefoss og Gvarv

| 6 minutter lesetid

Å finne det perfekte stedet for julebord i Bø, Ulefoss og Gvarv er ofte en utfordrende oppgave, men heldigvis er det fortsatt ledige plasser på noen av de mest ettertraktede stedene. Enten du er ute etter en uforglemmelig kveld med kollegaene eller ønsker en intim feiring med venner og familie, er det ikke for sent å sikre deg en plass på årets mest etterlengtede arrangementer.

Vi har satt sammen en liste med steder som fortsatt har noen ledige plasser, så du har muligheten til å sikre deg og dine en fantastisk førjulsfeiring:

Les videre for mer informasjon om hver enkelt.

Live musikk og julebuffé på Bø Hotell

Bø Hotell tilbyr et omfattende utvalg av tradisjonsrik hjemmelaget mat, inkludert både varme og kalde juleretter, desserter og lekre kaker. Spesiell spenning venter gjestene i helgene, med julebord som inkluderer dans, bar og live musikk!

I ukedagene, fra tirsdag 28. november, serverer Bø Hotell velsmakende julelunsj og en varm julematbuffé om kveldene.

Ikke glem det tradisjonsrike familiejulebordet søndag 10. desember med stor julebuffet. Her blir det garantert hyggelig julestemning!

Datoer med live musikk:
🎵 Fredag 24.11 Trio «Frogner & Larsen Experience»
🎵 Lørdag 25.11 Trio «Frogner & Larsen Experience» (NB! Start denne kvelden med Byting-konsert i Gullbring kl. 17:15. Bø Hotell har egen Byting-julebord-pakke!)
🎵Fredag 01.12 Trio «Olav Ajer band»
🎵Lørdag 02.12 Trio «Olav Ajer band»
🎵Fredag 08.12 Trubadur «Rolf Olav Ringkjøp»
🎵Lørdag 09.12 Trubadur «Rolf Olav Ringkjøp»

🎅 Book julebord på Bø Hotell 

bø hotell julebordarrangement.,folk som fester. Foto

Arranger et aktiv julebord på O’Learys Bø

O’Learys Bø legger de til rette for en festlig julefeiring! En spesiell julemeny er tilgjengelig for forhåndsbestilling, som gir gjestene muligheten til å nyte de deilige smakene av julen. Dessuten kan du glede deg til å nyte deilig juletallerken og hjemmelaget karamellpudding som serveres daglig frem til 22. desember.

For familier arrangeres det et spesielt Familiejulebord den 19. desember, inkludert et buffetutvalg, julequiz og bowling. En ekstra overraskelse venter også de yngre gjestene.

Hver dag frem til 22. desember kan man delta i en spennende adventskalender på Facebook-siden til O’Learys Bø. Bak de 24 lukene skjuler det seg gode tilbud på mat og aktiviteter. Og hvem vet, kanskje det også venter noen ekstra overraskelser bak noen av lukene? På O’Learys

Bø er det tydelig at julen handler om både god mat, moro og hyggelige overraskelser!

karamellpudding og juletallerken på O'Learys.

Eksklusiv julefeiring på Spiseriet på Øvre Verket

Spiseriet på Øvre Verket ønsker deg velkommen til en velsmakende julefeiring! Frem til jul serverer de nemlig julemiddag. Restauranten er åpen hver fredag og lørdag fra kl. 17.00 til 22.00 og søndag fra kl 13.00 til 17.00. For grupper over 10 personer er Spiseriet åpent alle dager ved forhåndsbestilling, slik at du kan nyte en eksklusiv og privat atmosfære.

9. desember arrangeres «Juleblues» med Kurt Slevigen (CC 200), og 15. desember inviteres du til å delta i «Julequiz». Begge arrangementene kan selvfølgelig kombineres med en deilig julemiddag før konserten eller quizen. Spiseriet på Øvre Verket skaper en perfekt ramme for en koselig og festlig julefeiring med god mat, underholdning og hyggelige stunder.

🎅 Sjekk ut programmet på Øvre Verket

spiseriet på øvre verket fra utsiden. Foto
Nyt en overdådig julebuffet på Sum Yee Chinese Restaurant

Sum Yee inviterer deg til julebuffet spekket med festlige smaker og kinesiske signaturdelikatesser i desember. Fra saftig ribbe til søte juledesserter, kan du forvente en rekke deilige retter som garantert vil tilfredsstille smaksløkene dine.

I tillegg til den vanlige julebuffeten arrangerer Sum Yee også en spesiell familiejulebuffet fra 1. til 3. desember. Dette gir familier en ekstra mulighet til å samles og nyte herlig julemat sammen.

🎅 Les mer om arrangementet på Facebook

julemat og desserter sum yee restaurant. Foto

 Bli med på familiejulebord på Husly Kafé og Catering

Husly Kafé og Catering inviterer deg til en herlig familiejulebordopplevelse søndag 3. desember fra 13.00 til 17.00. Det gir deg en perfekt anledning til å kose deg før julegrantenningen på Bø torg kl. 17.00.

For de som planlegger julebord for lukkede selskap, har Husly Kafe flere ledige datoer tilgjengelige. Med god plass kan både store og små selskap nyte en privat og festlig julefeiring. Husly Kafe tilbyr også juletapas/juletallerken for de som ønsker å bestille catering. La Husly sørge for julematen, slik at du kan fokusere på å nyte tiden med venner og kolleger.

Under langåpent i Bø tenner Husly tradisjonelt bålpannen, skaper en stemningsfull atmosfære i Bøgata, og serverer husets gløgg med festlig julemusikk. En perfekt måte å spre juleglede og skape en magisk stemning for de som er ute på juleshopping.

🎅Les mer om familiejulebordet på Husly Kafè

julebord dekorasjon på husly kafé og catering. Foto

Kom i riktig julestemning på Lifjellstua

Lifjellstua, en av Norges hyggeligste fjellstuer, ønsker deg, dine kolleger, familie og venner velkommen til en herlig avslutning på året som har vært. For å gjøre din julefeiring ekstra spesiell, tilbyr Lifjellstua et utvalg av festlige alternativer, inkludert julebuffet, tre-retters meny og vinmeny.

For de som ønsker en mer uformell julesamling, er grillhytta det perfekte valget. Skap en avslappet atmosfære mens du nyter god mat og selskap i et unikt og hyggelig miljø.

🎅Kontakt Lifjellstua på mail: [email protected]

🎁 Les også: Kulturguiden november/desember 2023

lifjellstua vinter. Foto

Julebord på sjarmerende Provence Restaurant

Franskinspirerte Provence Restaurant ønsker deg velkommen til en herlig julebordsopplevelse med en nydelig julebuffet som inneholder tradisjonell norsk julemat som lutefisk, juleribbe pinnekjøtt. Du kan se frem til et utvalg av fantastiske tilbehør og fristende desserter, avsluttet med kaffe eller te for å fullføre måltidet.

🎅Forhåndsbook bord på Provence

lavakake, dessert. Foto

Bestill julemat fra Aarnes Kafeteria

Aarnes Kafeteria ønsker alle velkommen til en smakfull jul! Selv om de ikke arrangerer direkte julebord, tilbyr de en deilig julematopplevelse for både store og små lag. Både kafeteriaen og den nye avdelingen står klare til å imøtekomme behovene for julefeiring, og Aarnes Kafeteria tar imot bestillinger for julemat. Bestill fra Aarnes Kafeteria før det blir fullbooket!

🎅 Les hele julebrosjyren
🎅 Bestill catering fra Aarnes Kafeteria

aarnes kafeteria julemat. Foto

Gjør deg klar for en kveld fullpakket med variert underholdning! Fra levende musikk til morsomme aktiviteter, tilbyr disse stedene festlig atmosfære som garanterer julestemning.

Pst: Har du fortsatt ledig plass på noen av dine julebord og ønsker å bli inkludert på listen? Ta kontakt med oss på [email protected].

Velkommen til en hyggelig julebordsesong!