familie utenfor GREND-hytte. Foto

Minneverdig overnatting i GREND-hytte i Bø – i ett med naturen

| 2 minutter lesetid

Denne uken fikk Visit Bø oppleve en uforglemmelig overnatting i en sjarmerende GREND-hytte. Med sin unike atmosfære i naturskjønne omgivelser, fremstår GREND som det ideelle overnattingsstedet i Bø i Midt-Telemark for de som søker en virkelig autentisk opplevelse. Bli med på reisen vår ved å lese videre!

Hver GREND-hytte kombinerer moderne eleganse med en komfortabel atmosfære, ikke minst en fantastisk utsikt over skogen. Med mørket som senket seg tidlig, kunne vi virkelig nyte naturen i all sin prakt med lysene slukket. Ved soloppgang og mens vi spiste frokost, kunne vi glede oss over sollyset som strømmet forsiktig inn gjennom vinduet. En fantastisk måte å begynne dagen på!

GREND tar også imot firbente venner, og derfor tok vi selvfølgelig med oss vår trofaste følgesvenn, Rocky. Han trivdes utmerket! Det må nevnes at GREND er ideelt for barnefamilier, med rikelig med plass for lek og moro.

Rocky, liten hund. Foto

Hver hytte på GREND ligger dessuten diskret til, noe som gir gjestene privatliv uten bekymring for innsyn. Lett tilgjengelighet er en annen fordel, da stedet er godt skiltet med god parkeringsplass. GREND er kun en kort 5-minutters spasertur fra Bø Sommarland, og det er også i nærheten av vakre turområder, butikker og shoppingmuligheter i Bø.

GREND hytte. Foto

GREND har fanget oppmerksomheten til reiselivsentusiaster, og det forventes at det vil tiltrekke seg enda flere besøkende i tiden som kommer. Opplevelsen vår var en ren fornøyelse, og vi retter en stor takk til GREND!

🎄 Opplev sjarmen til GREND og bestill opphold her

Visste du at GREND nylig har blitt tildelt Sparebanken DINs bærekraftspris på 35 000 kr? Prisen ble gitt som anerkjennelse for deres engasjement i å støtte lokale initiativer som bidrar til oppnåelse av FNs 17 bærekraftsmål.

Visit Bø har samarbeidet med GREND om en Instagram-konkurranse, der deltakerne hadde muligheten til å vinne en gratis overnatting på GREND. Konkurransen ble avsluttet i dag, og en heldig vinner ble trukket. Gratulerer så mye! Følg Visit Bø på Instagram for flere kommende konkurranser.