hiwihuhu i bø sommarland, vannsklie og fmailie. Illustrasjon

NYHET 2024 i Bø Sommarland: HiwiHuhu – ny vannsklie for hele familien

| 2 minutter lesetid

Bø Sommarland tar oppgraderingen av Te Tonga til nye høyder med sin aller første sklie der tre personer kan skli samtidig.

I 2023 ønsket Bø Sommarland gjester velkommen til en spennende ny opplevelse med lanseringen av Te Tonga, et helt nytt område, og Kånns Tiki, Skandinavias største plaskeland. Nå tar de det enda lenger med en spennende ny attraksjon for hele familien – HiwiHuhu.

HiwiHuhu blir den eneste av sitt slag i Bø Sommarland med tremannsbåt. Sammen med to andre kan du skli ned 110 meter ansikt til ansikt. I andre attraksjoner med båt sitter gjestene vanligvis bak hverandre, men på HiwiHuhu har du muligheten til å skli to og to i tomannsbåt eller alene i enmannsbåt.

Som Bø Sommarland beskriver i pressemeldingen:

«HiwiHuhu betyr «svisj-svosj», og er prikken over i’en i Te Tonga – et lite stykke Syden i furuskauen i Telemark. Gled deg til en VANNvittig moro nyhet!»

HVA (høyde, vekt- og aldersrestriksjoner) i HiwiHuhu:

Skli alene: Min. 6 år / Min. høyde: 120 cm / Min. vekt: 25 kg / Maks vekt: 130 kg

Skli to personer: Min. 7 år / Min. høyde 120 cm / Min. vekt: 55 kg / Maks vekt: 220 kg

Skli tre personer: Min. 7 år / Min. høyde: 120 cm / Min. vekt 80 kg / Maks vekt: 240 kg

Badeparkens første åpningsdag i 2024 er 8. juni. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve HiwiHuhu selv!