bø og lifjell turridning i natur

Opplev Bø og Lifjell fra hesteryggen våren 2024

| 4 minutter lesetid

Det er ingen tvil om at Midt-Telemark er et skattkammer og spennende aktiviteter venter på deg. Enten du er en erfaren rytter eller bare ønsker å komme nærmere naturen, har Bø & Lifjell Turridning noen fantastiske turer planlagt for våren 2024. Her vil vi utforske tre spesielle turer: «Hest og hengekøye,» «Glamping/ridetur på Breiva Gjestegaard,» og «Ridetur til Lerkekåsa Vingård.» Disse turene gir deg muligheten til å oppleve naturskjønnheten på en helt unik måte fra hesteryggen.

Hest og hengekøye

Bli med på en uforglemmelig reise som kombinerer hesteventyr med avslappende stunder midt i naturen. Turen starter med introduksjonen til din egen islandshest, din trofaste følgesvenn for denne eventyrlige turen. Sammen vil dere ri gjennom vakre landskap og veksle mellom tølt og galopp langs veien.

hest natur bø og lifjell turridning

Om kvelden samles dere rundt et sprakende bål for å dele historier og opplevelser. Nyt de varme flammene og den lune atmosfæren. Når natten faller på, kan du henge fredfullt i en hengekøye mellom trærne, og våkne til fuglesang og en herlig frokost rundt bålet. Din pelskledde venn vil trygt føre deg tilbake til startpunktet.

Det er begrenset med plasser, så ikke nøl med å melde deg på nå. Og hvis du ikke har noen å dra med, husk at fremmede er bare venner du enda ikke har møtt! Prisen for denne fantastiske opplevelsen er 3500 kr, inkludert hest og turleder. Du må ta med mat og hengekøye, men hengekøyer kan også leies for 250 kr. Møt opp lørdag kl. 12.00 på Torisul, Lifjell, for en minneverdig helg i naturen.

Dato & tid: 1 og 2. juni. Oppmøte kl. 12.00

Pris: 3500 kr

Sted: Hørte

Antall netter: 1

🐴 Les mer om hest og hengekøye og book her

turridning gruppe

Glamping/Ridetur på Breiva Gjestegard

Ønsker du en opplevelse utenom det vanlige? Da er en tredagers tur i samarbeid med Breiva Gjestegard og Glamping det perfekte valget. Forestill deg at du rir langs en magisk elv i en vårgrønn skog, mens du styrer din vakre islandshest i en komfortabel tølt. Plutselig dukker et luksuriøst safaritelt opp mellom trærne, og du blir ønsket velkommen med varmen fra et knitrende bål.

Du kan se frem til en helg fylt med overnatting i komfortable senger i safaritelt, historiefortelling og bålkos, samt rideturer på din faste følgesvenn.

Det er kun åtte plasser tilgjengelig, så påmelding er bindende, og påmeldingsfristen er en måned før turen. Prisen for denne fantastiske opplevelsen er 6900 kr, inkludert hest, guide, overnatting og mat.

Dato & tid: 26.-28. april. Oppmøte kl. 12.00

Pris: 6900 kr

Sted: Hørte

Antall netter: 2

🐴 Les mer om glamping og book opplevelsen her

bålkos og hester turridning
Ridetur til Lerkeåsa Vingård

Glem de travle flyplassene og lange, utmattende flyreisene. Velg i stedet en kortreist vinopplevelse i Midt-Telemark! Den 25. og 26. mai 2024 kan du nemlig oppleve en unik opplevelse – en ridetur til idylliske Lerkekåsa vingård.

På denne turen vil du ri gjennom vakre landskap og besøke vingården, der du får en omvisning i historien, lære om druedyrking og vinlegging, og selvfølgelig delta på vinsmaking. Om natten kan du velge å sove i et omgjort gammelt eikefat, en tømmerhytte eller kårboligen – alle med historie i veggene.

To vinglass foran tønnene på Lerkekåsa

Programmet for lørdagen inkluderer innsjekk kl. 10.00, forberedelse av hesten for turen, en ridetur på tre til fire timer, mulighet for dusj, vandring i vingården og historiefortelling, vinprøving, og til slutt middag.

Prisen per person er 5600 kr (prisen kan øke litt i 2024), og inkluderer hest, guide, sengetøy, håndklær, vingårdsvandring, overnatting, middag og frokost. Det kan være lurt å ta med en niste for rideturene.

Dato & tid: 25.05.24 til 02.06.24 juni. Oppmøte kl. 10.00

Pris: 5600 kr

Sted: Oppmøte på Lerkekåsa

Antall netter: 0

🐴 Les mer og book din ridetur til vinland her

Bø og Lifjell har så mye å tilby, og disse unike rideturene gir deg sjansen til å utforske det vakre landskapet og oppleve naturen og regionen på en helt ny måte. Meld deg på nå og sikre deg din plass på disse fantastiske vårturene på hesteryggen du sent vil glemme!

Kort om Bø og Lifjell turridning

Bø og Lifjell Turridning tilrettelegger turer som gir deg muligheten til å prøve deg på hesteryggen, uavhengig av alder og erfaring. Deres erfarne islandshester, som er kjent for sin trygghet og vennlighet, sørger for en fantastisk naturopplevelse uansett sesong. Bø og Lifjell Turridning støtter Solsikkemerket og er med i prosjektet Inkluderende reiseliv i Telemark.

👉 Sjekk ut flere rideturer arrangert av Bø og Lifjell Turridning

👉 Flere tips til hva du kan gjøre i Midt-Telemark? Se her for tips til aktiviteter og ting å gjøre