Velkommen til TelemarksVeka 2024

I perioden 24.-30. juni 2024 er det klart for ny folkefest i Bø, Nome og Notodden! 

TelemarksVeka 2023-utgaven ble en stor suksess med over 10.000 besøkende på arrangementet og en rekkevidde på 8,4 mill via TV2 og Visit Telemark sine flater. 2024 vil inneholde skiskole for barn og ungdom, diverse paraaktiviteter, rulleskirenn for hele Norgeseliten, TV2-show med Norges største artister og andre spennende konsepter som vil rulle rundt i fylket. TelemarksVeka er den perfekte langweekend for å kombinere ferie med familien, flotte sportsarrangementer og møter med landets største kjendiser.

Takk til alle samarbeidspartnere som gjør dette mulig!

Har du spørsmål, ideer eller et ønske om å delta i 2024? 
Ta kontakt: [email protected]


KANALRENNET

Startskuddet for rulleskirennet Kanalrennet under TelemarksVeka går lørdag 24. juni 2023. Har du drømt om å konkurrere mot noen av verdens beste rulleskiløpere? Ta med dine treningskompiser og sikre deg plass nå!

Les Mer

TV2 SHOWET "SOMMERFEST FRA TELEMARK"

Kjente artistnavn som bl.a. Carina Dahl, Marcus & Martinus, Anita Skorgan og Elisabeth "Bettan" Andreassen er blant de du kan oppleve under årets Sommershow!

Les Mer

KANALRENNET JUNIOR

Rennet foregår i en spennende trasé i Lunde sentrum med start og mål på oppløpet til hovedrennet.  Rulleskirennet er i fristil med start og mål i Lunde sentrum. 

Les Mer

STARTLISTER OG RESULTATER KANALRENNET

Les Mer

SOMMARLAND SKISKOLE

Les Mer


Nyheter fra TelemarksVeka
ArrangementerØnsker du å bidra i TelemarksVeka?

Et arrangement på denne størrelsen krever en stor frivillig innsats. Bli med på laget!

Les mer her