Påmelding


I 2022 satser TelemarksVeka stort og skal være vert for årets FIS Roller Ski World Cup. Hele Norges landslag og rulleskiløpere fra hele verden skal kjempe om verdenscup-seier i Bø, Lunde og Notodden siste helga i juni! Vil du bli med å konkurrere?

Her finner du informasjon til deg som utøver, som påmelding, startlister og resultater, informasjon om trening, kart, program og lignende.

Påmelding Kanalrennet FIS Roller Ski World Cup


Velkommen til Kanalrennet – FIS Roller Ski World Cup 2022! Rulleskisprinten blir arrangert i Lunde 26. juni, og du kan velge mellom 1 runde (25 km) eller 2 runder (50km) rundt Flåbygd/ Telemarkskanalen. Rennet har start og mål i Lunde sentrum.

For seniorløperne inngår rennet i FIS Roller Ski World Cup. For juniorløpere inngår rennet i FIS Roller Ski Junior World Cup. For mosjonister er rennet et ordinært renn.

👉 Les mer om Kanalrennet FIS Roller Ski World Cup

Meld deg på

Påmelding Sommarlandsprinten FIS Roller Ski World Cup


Velkommen til Sommarlandsprinten - FIS Roller Ski World Cup 2022!
Rulleskisprinten blir arrangert i Bø sentrum lørdag 25. juni, og er et rulleskirenn i fri teknikk over en distanse på ca. 1400 m.

For seniorløperne inngår rennet i FIS Roller Ski World Cup. For juniorløpere inngår rennet i FIS Roller Ski Junior World Cup. Både prolog og finaler blir gjennomført i samme løype, i Bøgata og Stasjonsvegen. Rennet har start og mål utenfor Sønstebøtunet.

👉 Les mer om Sommarlandsprinten FIS Roller Ski World Cup

Meld deg på

Påmelding Notodden Energi FIS Roller Ski World Cup


Velkommen til Notodden Energi – FIS Roller Ski World Cup 2022! Fredag 24. juni 2022 arrangeres FIS World Cup Rollerski på Notodden Energi Arena Grønkjær – et flunkende nytt rulleskianlegg på Notodden.

Rennet går i fri teknikk i en asfaltert løype på 3,2 kilometer, i åpen furuskog og med flott utsikt mot Lifjell. For seniorløperne inngår rennet i FIS Roller Ski World Cup. For juniorløpere inngår rennet i FIS Roller Ski Junior World Cup. Velkommen til et spennende rulleskirenn i et av Europas flotteste rulleskianlegg!

👉 Les mer om Notodden Energi FIS Roller Ski World Cup

Meld deg på

Påmelding TelemarksVeka Para


TelemarksVeka Para arrangeres for aller første gang i 2022! Dette i samarbeid med Norges Idrettsforbund, Olympiatoppen, Kulturdepartementet, Stiftelsen VI og en rekke andre nasjonale og lokale aktører. Para aktivitetene og treningssamlingene vil gjennomføres på Notodden, i Bø og i Skien.

En rekke særidretter vil være representert som blant annet; langrenn, skiskyting, bordtennis, friidrett, roing, brett og sykkel.

Ønsker du å være deltaker under årets TelemarksVeka Para? Ta kontakt med ditt særforbund.

Les mer

Trening


Informasjon kommer

Kart


Program


Detaljert program rundt hvert enkelt renn finner du her;

👉 Oversikt Kanalrennet

👉 Oversikt Sommarlandsprinten

👉 Oversikt Notodden Energi

Overnatting


Ønsker du å overnatte?

Du kan velge i alt fra hotell, hytte, camping, fjellstue eller hva med en utradisjonell natt i en vintønne eller glamping i skogen?

Her i området finnes det et stort utvalg av overnattingssteder av alle typer, former og standarder.

👉 Overnatting i Bø og Lunde

👉 Overnatting på Notodden

Overnatting på Notodden


Har du spørsmål vedrørende påmelding?

Ta gjerne kontakt!

Kanalrennet:
[email protected]

Sommarlandsprinten: [email protected]

Notodden Energi:
[email protected]