Liten gutt i zipline på Høyt og Lavt.

En uke fylt med aktiviteter: Vår guide til Midt-Telemark regionen🏊‍♀️

| 4 minutter lesetid

Midt-Telemark regionen er et eldorado av aktiviteter for hele familien!🌞Er du på familietur og ønsker å fylle dagene med gøyale aktiviteter?

Vi har satt sammen en guide for deg, med (mer eller mindre) én aktivitet hver dag!🤩

Mandag: En rundtur i Lunde🦙

Eierne av Svenseid Alpakka med alpakkaer.

 

Dere ankommer regionen, og innlosjeres på et av våre mange overnattingsteder. Deretter går turen videre på alpakkavandring hos Svenseid Alpakka, hvor du også kan møte gårdsdyr som høner, kaniner, katter og hunder. Når alpakkaene har fått en luftetur og litt mat, og bildene er tatt, bærer turen videre til Norheimstjønna. Tjønna ligger i nærheten av gården, og er en godt tilrettelagt badeplass med toalett og parkering. Her kan du tilbringe dagen i vannet, eller med en god bok ved vannkanten.

👉 Les mer om Svenseid Alpakka

Lunde sluse, med slusekroa i bakgrunnen.

Etter både alpakkavandring og bading, er man gjerne sulten, og da er det bare en kort kjøretur bort til Lunde Slusepark. Her finner du et parkområde med kunstverk, huskestativ, hinderløype, zipline, sitteplasser, grillplasser, gangsti for en liten rusletur og gjestehavn. På området ligger Lunde slusekro med restaurant og servering hele sesongen, hvor du kan nyte en god middag etter en lang dag med opplevelser.

Tirsdag: Norsjø Golfpark🏌️

Mann golfer på Norsjø Golfpark.

Ny dag, og nye muligheter! Kan vi friste med en runde golf? På Norsjø Golfpark er det åpnet en ny korthullsbane, hvor alle kan komme og spille, både de erfarne og nybegynnerne!

👉 Les mer om Norsjø Golfpark

 

Onsdag: Bø Sommarland🏊

Flere koser seg med bølgen i Bø Sommarland.

Tilbring dagen i Bø Sommarland, skandinavias største vannpark!

Her får du action mellom alt fra Magasuget til Vassføyka, Halfpipe til Mot i Brøstet, Flow Rider til Tryll, plask og lek for de minste eller en dag til å slappe av på solsengene på Bøverstranda.

👉 Les mer om Bø Sommarland

Torsdag: Fjelltur på Lifjell🏔️

Barnefamilie på tur på Lifjell.

Opplev fjellheimen i Telemark, med en tur på Lifjell! Her er det flere tilrettelagte stier, merka av det lokale turlaget. Det er også mulighet for bading på den nye sandstranda ved Jønnbu.

Vi anbefaler toppturen Tretopper’n; en perfekt tur for barnefamilier, som er innom hele tre fjelltopper! Etter turen er det også mulighet for middag i fantastiske fjell-omgivelser på Lifjellstua.

Fredag: Norsjø Ferieland med kabelpark🏄

Mann og barn i kabelparken på Norsjø Ferieland.

Klar for en dag med fart og spenning på Norsjø Kabelpark?

Norsjø kabelpark har et tau som du henger i rundt havnebassenget, mens du står på vannski/knebrett/wakeboard, og blir dratt i en 550 meter lang bane. Tilbudet passer for den erfarne og uerfarne, og er ideal for folk i alle aldre.

First Camp Norsjø (hvor kabelparken er plassert) er det også en restaurant med fast meny, i tillegg til taco- og BBQ buffé utvalgte dager.

👉 Les mer om First Camp Norsjø og Norsjø Kabelpark

Lørdag: Turridning på Lifjell🐎

En gjeng på tur på hesteryggen, på Lifjell.

Bø og Lifjell Turridning AS tar deg med på spektakulære rideturer på Lifjell, Skåråfjell og rundt naturskjønne Hørte. Varierte turer gir fjellfølelse eller opplevelsen av idyll langs Hørteelven. Turen tilrettelegges så du kan prøve deg på hesteryggen uansett alder og erfaring. De trygge, snille og erfarne islandshestene gir deg en flott opplevelse i naturen, uansett årstid!

👉 Les mer om Bø og Lifjell Turridning AS

Søndag: Klatreparken Høyt og Lavt🧗

En liten jente klatrer på Høyt og Lavt.

Rund av uka med en tur til Høyt og Lavt klatrepark! Her kan du boltre deg i hele 137 ulike apparater i skogen (119 hinder og 18 zip-linere). Det er rett og slett en akrobatisk oase for den mest ekstreme, så vel som for lokale og tilreisende barnefamilier. Det er ulike typer løyper oppe i trærne med varierende vanskelighetsgrader.

👉 Les mer om Høyt og Lavt klatrepark

Vi ønsker dere fine opplevelser i regionen!