Image

Kano- og kajakkpadling


Moro med padling

Er du interessert i å utforske naturen på en unik måte? Da kan padling være det perfekte valget for deg! Telemarkskanalen, Akkerhaugen og Norsjø er ideelle områder for padling, enten du foretrekker kajakk, kano eller SUP («Stand Up Paddling»). Her kan du utforske sluser, elver eller rolige småvann. Hva venter du på? Legg ut på et padleveentyr!


Padler i Telemarkskanalen.

5 herlige padleturer

5 herlige padleturer

Padleled

Velkommen til Norges første, sammenhengende padleled!

Padleleden på Telemarkskanalen består av 329 km graderte padleruter, 29 turforslag med nærkart og samlet nyttig informasjon til padleren. Alt dette samlet i en gratis kartbok.

🛶 Gratis kartbok kan hentes på turistkontoret i Bø
Adresse: Bøgata 52, 3800 Bø
🛶 Gratis Padlehuk på Nomestranda
Arkiktekttegnet gapahuk perfekt å overnatte i

Padlekart og miniguider

Vi selger padlekartet for Telemarkskanalen og sender det gjerne med posten om ønskelig. Kartet koster kr. 149,- + porto. Dersom det ønskes å få tilsendt gratis brosjyrer i tillegg til padlekartet som eksempelvis Telemarkskanalen, Sommerguiden og lommekart over Telemark, påberegnes det ekstra porto på dette.

Kontakt oss for bestilling eller ved spørsmål ang. kart og / eller miniguider. Bestilling kan gjøres via Vipps - vippsnummer: 566647

Følgende padleruter er tilgjengelige som miniguider til kr. 20,- pr. stk:

  • Lunde-Vrangfoss
  • Lystang-Norsjø
  • "Fugletitteren" ved Lystang
  • Skoeelva i Lunde
  • Løveid-Hjellebrygga
  • Øypadling Nisser

Slusing

Pris for slusing av kano/kajakk i Telemarkskanalen: Kr. 180,- i Vrangfoss og Løveid sluser, kr. 130,- i alle andre sluseanlegg. Besøk nettsiden til Telemarkskanalen for mer informasjon om sluseanleggene og sikker slusing i kajakk/kano.

Kartbok med 27 turforslag

Padleled Telemarkskanalen er en kartbok med mye nyttige tips for padleren i tillegg til hele 27 turforslag på kanalen!

Les Mer

Utleie og transport

Du kan leie kano og kajakk av ulik størrelse og grad. Trenger du hjelp med trasport? Lei en kanohenger med plass til intil 8 kanoer og 14 kajakker.

Les Mer