Hollane seter

Hollane seter ligger på Lifjell, 859 m.o.h. Flott turmål med oppmerka løyper 9 km (ca 3 timer) fra Jønnbuparkeringa og 6 km frå Grønbygel (Årmotdalen). Turen Setra har vært i drift siden 1600 tallet, og turistdelen siden 1920. Familien Folkestad har drevet stedet i flere generasjoner og de ønsker velkommen til fjells.


Image
Overnatting

Hollane Turisthytte byr på et rolig og trivelig miljø med enkel standard hel/halvpensjon eller selvkost. Det er 30 sengeplasser fordelt på Turisthytta, Seterbua og Steinhytta. Hvert hyttekjøkken er utstyrt med gassbluss, kjeler og kjøkkenutstyr slik at man enkelt kan lage seg middag.

Hvis du er interessert i å leie til grupper, firmaer, ulike arrangementer eller privatpersoner, vennligst ta kontakt med Hollane Seter.

Weasel

Om 9 km blir i lengste laget kan man bli fraktet av weasel/beltebil til/fra parkeringen på Jønnbu til Hollane, med mulighet for av/på stigning underveis.

Weaselen går kl. 11 og 12 fra Jønnbu parkering og ellers ved behov, de dagene Hollane holder åpent.

Priser for weasel:

  • Priser per voksen er kr. 250,- t/r kr. 400,-
  • Priser per barn er kr. 150,- t/r kr. 250,-

Åpningstider

I vintermånedene ønsker Hollane deg velkommen fra uke 8 og er åpen hver dag gjennom vinteren (uke 8) og påskeferien, forutsatt at været tillater det. I åpningstiden kan du nyte setekafé med lapper, syltetøy, rømmegrøt, brus, te/kaffe/kakao, og kanelsnurrer i helgene. Om vinteren tilbys også varm suppe og vafler.

Sommersesongen strekker seg fra 1. juli til 1. september, med åpen Seterkafé hver dag.


Ta kontakt med Hollane Seter for mer informasjon:

Mail: [email protected]
Weasel: 412 32 503
Turisthytta: 469 45 516
Booking og info: 911 20 182

Sjekk ut Hollane Seter på Facebook for oppdatert informasjon