fredag 2. oktober, kl 21:00
Gullbring

Bø jazzklubb: Thomas Dybdahl // Gullbring

Velkommen til Bø jazzklubb: Thomas Dybdahl // Gullbring

Thomas Dybdahl finds a new groove… Det er rundt 20 år siden Thomas Dybdahl ga ut sin første innspilling, og etter debutalbumet hans “…that great October sound» fra 2002 har han etablert seg som artist, låtskriver, produsent, film- og teaterkomponist. Han har mottatt Spellemann, Amanda og Grammy-nominasjoner. I mars i år kom Dybdahls niende album, «Fever», som har potensiale til å overraske dem som utelukkende forbinder artisten med sår melankoli og nedstrippede låter på kassegitar. Singlene «Call Me by Your Name» og ikke minst «45» bærer bud om et nytt ​groove​ i musikken til Dybdahl denne gangen. Denne gangen er kassegitaren lagt bort og Telecasteren er koblet til en antikk, firespors Tandberg-opptaker. Resultatet er en ny gullåre med sterke innslag av funk og soul, og noe som er fine dansbare beat.

I Framstugo får vi en unik og intim solokonsert der nye og gamle låter spilles live for publikum. Det kan bli lenge til det dukker opp en slik mulighet. Kun 150 heldige publikummer vil få med seg herligheten.

Thomas Dybdahl – gitar, vokal

Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil alle høsten konserter finne sted i Framstugo i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Du kan se og kjøpe billetter til arrangementet på Gullbring sin webside ved å trykke her.

Priskr. 320,-/370,- inkl. bill.avg.
Datofredag 2. oktober
Tidspunktkl 21:00 - 22:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge