tirsdag 19. november, kl 19:00
Gullbring

Deg, meg og oss – Foredrag i Gullbring

Familievernkontoret Øvre Telemark, Bø kommune og Sauherad kommune inviterer  til en kveld der de  får høyre Bjørk Matheasdatter snakke om kjærleiken.  Å elske og bli elska er det  vi  treng og  det vi ønskjer oss.

Lukkeforskarane  har slege fast ei gong  for alle at lukka  finnast i dei gode  relasjonar.  Gode relasjonar  fungerer  som ein buffer mot  stress og  påkjenningar i livet. Ja  det kan så vel  skape  både  betre trivsel, betre helse og  forlenge livet.  Men kva er det som gjer at dei gode  følelsane stadig vert  skapt i mellom oss ? Det vil Bjørk forsøke å fortelje oss.

Dette er ikkje  eit samlivskurs for dei som har problemer.  Dette passar for alle kjønn i alle  aldrar, gifte, kjærastar, sambuarar eller single.  Foredraget er  meint å  gje inspirasjon, glede og  ettertanke til kva  vil alle  kan gjere  for å ha det godt i våre  parforhold og  nære relasjonar.  Du vil høyre om enkle  grep ein kan ta for å endre  negative  mønster og inspiriasjon til å  dyrke  det positive.  I eit  fengjande og forståeleg språk  som talar  både  til hjerte og hovud belyser  Bjørk  dei fleste temaer  vi alle  vil kjenne oss att i.

Bjørk Matheasdatter  er  samlivsterapeut, føredragshaldar, forfattar og fast spaltist i Dagbladets Magasinet.   Saman med Frode Thuen  driv ho Relasjonsskolen.  Ho har m.a gjeve ut boka Å elske og bli elsket.

Arrangementet er gratis.

PrisGratis
Datotirsdag 19. november
Tidspunktkl 19:00 - 21:00
StedGullbring
AdresseGullbringvegen 34, Bø i Telemark, Norge