fredag 19. august, kl 19:00

Kornskurd intimfestival: Charlotte Audestad og Ketil Hansen

Charlotte Audestad og Ketil Hansen.

Velkommen til Kornskurd intimfestival på Strengen brygge i Lunde!

Charlotte Audestad beskrives som en av få artister som er like underholdende enten hun synger eller snakker. Mange vil nok si at hennes fantastiske publikumstekke er hennes største styrke. Hun tar med publikumet sitt på en reise i livets opp- og nedturer, utelukkende med et glimt i øyet!
Med låter som «På feil si’ av vei’n», «Vilt forelska» og «Bare si ja» har hun funnet veien til folks hjerter og vi gleder oss enormt til å endelig få se henne på Strengen Brygge.

Ketil Hansen (f. 1971) var medlem av flere toneangivende band på 90- og 00-tallet. Han er fire ganger nominert og to ganger vinner av Spellemannsprisen som medlem av Palace of Pleasure og Ricochets.
Medprodusent og gitarist Arild Hammerø sier: «Ketil Hansen er en ensom ulv med mange venner. Sånn kjennes det i alle fall ut når han spiller musikk, alltid i godt lag, men med et blikk som skuer mot en nedadgående sol bare en ekte loner kan se. Med et granskende gammelmannsblikk ispedd sterke 90-talls grungefakter er han en uoppdaget skatt i norsk musikk».
Hansen vil fremføre sine egne komposisjoner bl.a. fra plata Home Free som utkom i 2020.

Kjøp billetter HER.

18 år – legitimasjonsplikt
Dørene og baren åpner kl 19.00
Carlotte Audestad går på scenen kl 20.00
Ketil Hansen går på ca kl 22.00
Under konsertene vil baren være stengt
Pris: 500,- pr kveld

Datofredag 19. august
Tidspunktkl 19:00 - 23:30