onsdag 20. mars, kl 19:00
Gullbring Kulturhus

Lisa Loves ABBA – Lisa Stokke med band

Konsertplakat av Lisa Loves ABBA. Bilde av mørkhåret dame foran rosa bakgrunn.

Lisa Stokke som Sophie!

Når våren ankommer, er det klart for en ny turné med Lisa Stokke, kvinnen som ga liv til rollen som datteren Sophie i en av de mest suksessrike musikalene gjennom tidene, Mamma Mia!

Etter ni konserter høsten 2023, der nesten 3000 nordmenn deltok på «Lisa loves ABBA», en forestilling der man blir serenadert med ABBA-hits som «The Winner Takes It All», «Dancing Queen», «Mamma Mia», «Fernando», «Gimme Gimme Gimme», og mange flere sanger som har en spesiell betydning for oss alle.

«Lisa loves ABBA» tar publikum med på en reise gjennom Lisas egen oppvekst som en lidenskapelig ABBA-fan. Med sin unike erfaring av å bli utvalgt og jobbe personlig med Björn Ulveus og Benny Andersson i ABBA-musikalen, skaper Lisa og bandet en musikalsk fest-atmosfære som transporterer publikum tilbake til ABBAs storhetstid. Små anekdoter fra hennes opplevelser med ABBA serveres gjennom konserten, og publikum vil bli revet med i et show som garantert etterlater varige inntrykk.

Vi gleder oss til en fantastisk konsertopplevelse med Lisa Stokke og bandet, og ønsker alle hjertelig velkommen til en uforglemmelig ABBA-hyllest!

Kjøp billetter til Lisa Loves ABBA

Velkommen!
Datoonsdag 20. mars
Tidspunktkl 19:00 - 22:00
StedGullbring Kulturhus
AdresseGullbringvegen 34, 3800 Bø