lørdag 9. mars, kl 21:00
Kroa i Bø

TYR // Kroa i Bø

Svart/hvitt bilde av soloartist.

Opplev TYR på Kroa i Bø!

Tyr har vært en fremtredende artist på den norske musikkscenen det siste året. Han debuterte i 2022 med låten «21» og fulgte opp med mixtapen «Tyrtape» samme år, som raskt ble anerkjent som en av de beste norske Hip-Hop prosjektene noensinne.

Under sitt tidligere alias Wonder The Boy, begynte Tyr å skrive og opptre allerede som 15-åring. Med en imponerende erfaring til tross for sin unge alder, har han etablert seg som en ettertraktet liveartist som imponerer med sin «stage presence» hver gang han opptrer.

Tyr har demonstrert sin evne til å tiltrekke seg et stort publikum på egen hånd, med raske utsolgte headliner-konserter og positive tilbakemeldinger fra kritikere. Han har også samarbeidet med andre artister og bidratt med sterke vers på ulike prosjekter.

I tillegg til å levere musikk av høy kvalitet, er Tyr også en dyktig live-performer. Han har sjarmert publikum på flere festivaler og turnéer, og forbereder nå sin egen albumturné kalt «Tyrs Vals» for vinteren 2024. Med dette albumet og den kommende turneen, lover Tyr et spektakulært show som reflekterer den nyskapende og gripende musikken han har å tilby.

Aldersgrense 18 år.

Kjøp billetter til TYR her!

Velkommen!
Datolørdag 9. mars
Tidspunktkl 21:00 - 23:55
StedKroa i Bø
AdresseLundevegen 61, 3800