Opplev «glamorøs camping» ved Heddalsvannet – En opplevelse for livet!

| 2 minutter lesetid

LYSTANG GLAMPING

Har du lyst til å ta med familien, kjæresten, venner eller kollegaer på en naturopplevelse, uten å gi avkall på komforten?

Da er Lystang Glamping stedet for deg. Det ligger idyllisk til på Holtsås ved Heddalsvannet, ca. 15 min sør for Notodden og ca. 25 min fra Bø.

Mellom mai og september kan du leie flotte glampingtelt for 2-5 personer. Alle telt har vestvendt utsikt til vannet, ordentlige senger, dyner/puter/sengetøy, vedovn og vifteovn, elektrisk lampe, stikkontakt, stoler og bord, egen grill og utemøbler samt diskret plassert tissetoalett.

Frokostkurv eller tapasfat kan bestilles til 2-mannstelt og ved kapasitet. Grupper på minst 5 kan også bestille middag.🤩

Teltene er delikat innredet, tørre og superkoselige uansett vær og vind!


Magisk stemning når glampingteltene står som lysende kjegler i solnedgangen.

Det er også mulig å leie selskapstelt for inntil 48 personer. Pluss hytter som kan leies hele året.

👉Les mer og bestill din glampingopplevelse her

Avstand til attraksjoner i området
Telemark er et sommerparadis for syklister, vandrere, barnefamilier og historie-, musikk- og kulturinteresserte. Her er variert natur med snøkledte topper, grankledte eventyråser, vide fruktbygder, innsjøer og kanaler. Og mange arrangementer og attraksjoner om sommeren. Du kan ta med sykkelen på  kanalbåtene oppover slusene i Telemarkskanalen, eller vandre på turstier og i fjellet. Ta med barna til Bø Sommarland, eller besøke Unescos verdensarv på Notodden eller Rjukan. Eller bare slappe av utenfor glampingteltet med god mat og drikke, mens ferieroen senker seg.

 

Les mer om aktiviteter i området her:

Topp 10 familieaktiviteter🌻

Topp 10 kulturelle aktiviteter🎨

Midt-Telemark myldrer av fine gardsbutikker!🍎🌳

Topp 5 vandreturer i Fruktbygda🍎

 

Velkommen!