Mor og sønn bader i bassenget

Sommertilbud

| 4 minutter lesetid

1. Norsjø Hotell

Velkommen til Norsjø Hotell! Norsjø Hotell ligger i Fruktbygda ved Telemarkskanalen med egen rutebåt på kanalen. Hotellet tilbyr sommertilbud med overnatting og billetter til Telemarkskanalen, Bø Sommarland eller Norsjø Kabelpark.

Sommertilbud:

  • Fra kr 1293,- per person i dobbeltrom. Pakken inneholder overnatting på Norsjø Hotell, frokost og kanaltur med MS Telemarken på strekningen Akkerhaugen-Lunde eller Lunde-Akkerhaugen med bussbillett.
  • Fra kr. 2790,- for 2 voksne og 1 barn. Pakken inneholder overnatting i dobbeltrom med ekstra seng på Norsjø Hotell, frokost og 2-dagersbillett til Bø Sommarland.
  • Fra kr. 4976,- for 2 voksne i dobbeltrom. Pakken inneholder overnatting i dobbeltrom på Norsjø Hotell, frokost, 2-dagers billett til Bø Sommarland og kanaltur på MS Telemarken inkl. buss.
  • Fra kr. 5280,- for 2 voksne og 1 barn. Pakken inneholder: overnatting i dobbeltrom med ekstra seng på Norsjø Hotell, dagsbillett til Norsjø Kabelpark, og 2 dagers billett til Bø Sommarland.

Se alle tilbudene til Norsjø Hotell.

2. Bø Hotell

Velkommen til Bø Hotell! Bø Hotell er hotellet som ligger midt i Bø sentrum og ligger kort vei fra Bø Sommarland. Med Sommarlandpakke får du overnatting på Bø Hotell og inngang til parken i 2 valgfrie dager. Du sparer både tid og penger.

Pakketilbud:

  • Fra kr. 865,- per person for 2 voksne og 2 barn. Sommarlandpakken inneholder overnatting på Bø Hotell og inngang/billetter for 2 dager i Bø Sommarland.

Her kan du se alle tilbudene til Bø Hotell.

Foreldre og barn i Flowrideren i Sommarland

3. Høyt & Lavt Klatrepark

Velkommen til Høyt & Lavt Klatrepark! Klatreparken har blitt en stor favoritt for de fleste, hvor du boltre deg i hele 137 ulike apparater i skogen.

Nyhet! 3 timers kort i klatreparken:

  • Fra kr. 160,- Ikke tid til en hel dag i parken? Nå får du kjøpt 3-timers kort til en billigere penge!

Her kan du se alle prisene i klatreparken Høyt & Lavt.

4. Bø og Lifjell Turridning

Velkommen til ridetur med Bø og Lifjell Turridning! Bli med og opplev den flotte naturen på Hørte eller til Skåråfjell fra hesteryggen, en vakker opplevelse gjennom rike fjellskoger og marker som brister med vårtegn og dyreliv. Turridningas medarbeidere og snille hester vil passe alle ryttere, fra nybegynnere til erfarne.

Halvdags ridetur i nydelige omgivelser (Hørte/Skåråfjell) lørdag 22. mai

  • Tilbudspris kr 750,- Turen vil gå fra stallen, og videre i nærområdet på Hørte, enten langs vakre Hørte-elva og innover fantastiske skogsområder med tjønner, eller opp til flotte Skårafjell. Ta med niste og noe å drikke, og klær etter været. Turen er lørdag 22. mai og starter kl 11.00 NB: Oppmøte på Hørte. Begrenset plasser, meld deg på via mail på; [email protected].

Her kan du lese mer om Bø og Lifjell Turridning.

5. Yogagården

Velkommen til yogatimer på Yogagården! Fordelene med en regelmessig yogapraksis er mange; Du løser opp spenninger og blir sterkere og mykere i kroppen. Du finner indre ro og balanse som gir deg mer overskudd og bedre søvnkvalitet. Vi kommer til å ha drop-in både på ukedager og i helgene. Det blir dynamiske flytklasser og rolige yin klasser. Det er yoga som passer for alle.

Sett av litt tid til deg i sommer<3

Sommertilbud:

  • Tilbudspris kr 650,- for klippekort med 5 klipp. Klippekortet gjelder på alle våre drop-in timer i sommer og er gyldig frem til skolen starter igjen.

Her kan du lese mer om Yogagården.

Yogamatter på Yogagården

6. Lunde Vandrerhjem

Velkommen til Lunde Vandrerhjem! Sentralt i Lunde og bare 1500 meter fra Lunde sluse i Telemarkskanalen.

Overnatting for hele familien under 1000-lappen:

  • Fra kr. 900,- per natt for familierom (2 voksne + 2 barn) inkl. WI-FI, sengetøy/håndklær ved 2 netters opphold. Rommet har TV, privat bad, tekjøkken med kjøleskap og gjestene har tilgang til fullt utstyrt felleskjøkken og uteområdet med veranda, grill, trampoline og dartspill.

Her kan du se alle prisene hos Lunde Vandrerhjem.

Flere tilbud kommer