Katarina og Terje

TelemarksVeka 2021!

| 2 minutter lesetid

Nå er endelig tiden inne for nok et år med storsuksessen TelemarksVeka! I år kan du følge kjendisene Lasse Lom og Terje Sporsem fra Farmen kjendis i en hel uke på tur i Telemark, før det til slutt blir storshow med TV2 og massevis av kjente og kjære kjendiser på Lunde sluse! Følg TV2 i sosiale medier og se TV-sendingen direkte på TV2 fredag 25. juni kl 20:00. 

Hva er det som skal skje?

Søndag braker det løs med rundtur i Telemark med Lasse Lom og Terje Sporsem. De tar deg med på ulike attraksjoner, ville og lattermilde aktiviteter, og mimring gjennom Telemark. Disse kan du følge med på alle dager, søndag 20. juni til fredag 25. juni på TV2’s kanaler; Facebook og Instagram.

Vi kan også avsløre at de tar turen til Bø og Nome, hvor de skal innom blant annet attraksjoner som Bø Sommarland og Telemarkskanalen. Deretter avsluttes en gøyal uke med et heidundrende show på Lunde sluse fredag kveld, som også vil bli direktesendt i beste sendetid på TV2 fra kl 20:00 (se under).

Terje og Lasse

TV2’s «Sommerfest fra Telemark» fredag 25. juni kl 20:00
Fredag 25. juni arrangeres «Sommerfest fra Telemark» på Lunde sluse i Nome! Det blir folkekjære artister, store hits, kjendiser og mye spennende underholdning! TV 2 har besøkt Telemark hele uken i forkant og runder av med et heidundrende show i beste sendetid.
Programledere i årets show er Katarina Flatland og Terje Sporsem, og artister som du kan oppleve her er blant annet Staut, Hanne Krogh, Ulrikke Brandstorp, Blåsemafian, Vidar Villa, Agnete Saba og Hagle & Staysman!  I tillegg kommer Lasse Lom og Eli Kari Gjengedal. Billettene er dessverre utsolgt for å oppleve showet direkte fra slusa, men du har fremdeles en mulighet til å få det med deg på direktesendt TV.

Skiarrangementene i år har blitt utsatt til første helgen i september, du kan lese mer om dette her.Les mer om Sommarland Skifestival.

Trioen som skal lede sommershowet

Vi gleder oss til TelemarksVeka 2021!