Barnefamilien fra Stavanger elsker campinglivet i Bø! 🏕❤️

| 3 minutter lesetid

Se for deg din perfekte ferie. Ryggsekken på – ut på nye eventyr fra morgengry?  Eller kanskje lange frokoster etterfulgt av rolige ettermiddager – helt uten planer? 

For kompisene, Trygve Espeland og Eirik Haga fra Stavanger, er det en god blanding. I Bø i Telemark finner de og familiene deres både eventyrene – og roen.

Bø i Telemark er favorittplassen for camping 

Camping i telt har vært tradisjon for Trygve og Eirik siden de var små. Nå føres tradisjonen videre med deres barn. Denne gangen er riktignok teltet byttet ut med bobil.

Eirik har selv gode barndomsminner fra Bø med en bestefar som tok han med nettopp hit. Trygve Espeland har blitt like frelst. Det er ikke bare minnene som tar de tilbake. Det er helhetsinntrykket som gjør Bø til en sikker vinner for både store, små og firbeinte.

– Bø er en fantastisk fin plass. Fasilitetene er topp! Det samme gjelder servicen. Folka i Bø er varme og jordnære. Her føler vi oss alltid velkommen, forteller Eirik.

Regionen er full av campingplasser! Sjekk ut våre tips her🏕️

Barna stortrives i Bø 

Når vi spør barna om de koser seg på camping i Bø kommer det brede smil og store nikk. Eldste av barna, på 19 år, har kjørt fra Sandnes til Bø to ganger denne sommeren for å bli med på camping-hyggen.

– Aktivitetstilbudet både på campingen og i Bø er helt supert. Her er jeg sikker på at du finner noe enhver alder vil sette pris på, fortsetter Trygve.

Trygve trekker også særlig frem det gode klimaet. I motsetning til hjemtraktene, byr Bø oftere på solskinnsvær. Dette nytes ute foran bobilene, eller på de nærliggende aktivitetene 🌞

Her er barnefamilienes ferietips til deg 

Vestlendingene er godt rustet dersom regnværet skulle komme. Kortstokken dras frem – og det sammen med konkurranseinstinktet. Campingens basseng er det også tilbrakt en del timer ved.

☔️ Regnværsdag? Her er våre tips til aktiviteter!

Men – Som regel stråler sola. Da koser barna seg i Bø Sommarland og er stor fan av klatreparken Høyt & Lavt som ligger kun et steinkast unna First Camp Bø – Telemark. På minigolf øves det iherdig på å treffe hull på 1. forsøk ⛳️

 

– Alt er innen gå- og sykkelavstand. Det gjør det veldig tilgjengelig og lettvint for oss som barnefamilier. Fasilitetene på campingen er også helt konge, forteller Trygve.

– Vi har tatt flere turer til Bø sentrum og hygger oss stort med både shopping og nydelige måltider på en av de flere restaurantene.

Fruktbygda

Familiene har også satt seg bak rattet for å oppleve mer av hva Midt-Telemark har å by på. Da har hjulene trillet til både idylliske fruktbygda for å kjøpe moreller i en koselig gårdsbutikk, men også til Norsjø.

🍎 Sjekk ut noen av Midt-Telemarks herlige gårdsbutikker.

Norsjø Kabelpark med sine vannaktiviteter har vært en like stor hit for oss voksne som barna, humrer Eirik.

Vi har samlet enda flere gode tips til deg og familien. Hva vil dere oppleve?

🤸‍♀️ Ta med familien på én – eller flere av disse aktivitetene i sommer!
🐷 Dyrevenn? Besøk gårsdyrene i Midt-Telemark!

Velkommen til ro og fred – fart og spenning i Bø og Midt-Telemark!