overnatting på solstua. Foto

Ledig overnatting – Sommarland Cup 2024

| 3 minutter lesetid

Hva er vel en bedre kombinasjon enn fotball og bading? Årets Sommarland Cup arrangeres fra 7. til 9. juni, og vil som tidligere år bestå av fotball, fotball, fotball og selvfølgelig bading i Bø Sommarland! I tillegg har Bø Sommarland en spennende ny attraksjon for hele familien – HiwiHuhu. Dette er den eneste attraksjonen av sitt slag i Sommarland, med en tremannsbåt.

Hvis du fortsatt ikke har sikret deg overnatting for denne helgen, trenger du ikke å bekymre deg, det er fortsatt tilgjengelige plass på noen av overnattingsstedene i regionen vår.

Solstua fra utsiden. Foto

Solstua

Det er fremdeles ledige overnatting på Storhytten på Solstua. Med 11 soverom, en stor koselig stue og et kjøkken er dette det perfekte stedet for gruppen eller laget å kose seg! Solstua ligger på Lifjell, kun 10 minutters kjøretur ned til Fotballhallen/Sommarland og 15 minutter til Sandvoll, hvor mange av kampene vil foregå.

☀️ Book overnatting på Solstua

Vennligst merk: Solstua er tilgjengelig for booking alle helger i juni, unntatt 27.-30. juni.

Bø Leiligheter

Bø Leiligheter ligger kun 500 meter fra Bø Sommarland. Hver leilighet har en størrelse på 46 kvadratmeter og tilbyr sengeplass til inntil 6 personer. De tilbyr også gratis Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering. Det tar cirka 10 minutter å kjøre til Sandvoll.

Det er 1 leilighet ledig fra fredag til lørdag på Bø Leiligheter.

☀️ Book overnatting på Bø Leiligheter

First Camp Norsjø, stranden. Foto

First Camp Norsjø

Med den fantastiske beliggenheten ved Norsjø og kombinasjonen av fjell, natur og bading, har dette stedet vært et populært valg blant både ferieentusiaster og lokalbefolkningen i mange år. Alle hyttene er dessverre fullbooket, men det er fortsatt tilgjengelig plass for camping, telt og bobiler. Det tar omtrent 20 minutter å kjøre til Sandvoll.

☀️ Les mer om First Camp Norsjø

norsjøtunet på akkerhaugen fra utsiden. Foto
Norsjøtunet

Med sin idylliske beliggenhet på Akkerhaugen, omkranset av epletrær og med en vakker utsikt over Norsjø, er Norsjøtunet et utmerket valg for overnatting. Totalt tilbyr de 21 rom fordelt på to bygninger: Teletun og Nortun. Herfra tar det også ca. 20 minutter å kjøre til Sandvoll.

☀️ Book overnatting på Norsjøtunet

Om Sommarland Cup:

Sommarland Cup er åpen for årsklassene 2011-2015, både gutter og jenter. Frammøte og registrering er fredag ettermiddag/kveld 7. juni, fra kl. 16.30. Kampene starter kl. 08.00 både lørdag og søndag. Ta kontakt med Sommarland Cup på [email protected] hvis du har noen spørsmål.

🌻 Trenger du inspirasjon til hva du skal finne på sammen med familien når dere er her? Vi har samlet våre 10 beste tips til familieferien i Midt-Telemark regionen

Har du overnattingskapasitet 7. til 9. juni 2024? Vennligst ta kontakt med [email protected] for å bli inkludert på denne listen.

Velkommen til Midt-Telemark-regionen i sommer!